Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért megyek Anyámhoz, hogy...

Azért megyek Anyámhoz, hogy egyek nála mert nincs mit ennem?

Figyelt kérdés

Sajnos a munkahelyem fizetési nehézségekkel küzdött, már jóideje nem kaptam fizetést így ott is hagytam, de nemsokára megkapom majd egyben, papírom is van róla. Most új helyekre járok minden nap interjúra, bármikor felvehetnek (csomó helyről vissza se hívnak, annak ellenére hogy munkaerő hiányról beszél mindenki)

Volt félretett pénzem, de mivel hitelem van és azt vonja a bank magától, így elfogyott nagyjából minden. A közüzemi számlákat befizetem mert drága lesz ha kikapcsolják, de enni már nem nagyon jut. Barátaim nem nagyon vannak, a munkatársak meg hasonló cipőben járnak. Anyám se egy gazdag ember és szégyellem neki elmondani az igazat. Egyedül nevelt fel, mindent feláldozott értem! Az egyetlen öröme hogy tisztességes munkám van és megélek!

Mostanában kétnaponta odajárok hozzá mondvacsinált indokokkal. Régen heti 1 alkalommal mentem, most heti 3-4. Mindent kitalálok, pl pénteken mentem segíteni az udvart rendbetenni, de kitaláltam hogy kell mégegy nap, aztán vasárnap is visszamentem mert direkt otthagytam egy szerszámot. Ilyenkor alig várom hogy meginvitáljon ebédre, vacsorára, mert annyira éhes vagyok már. A világ legocsmányabb emberének érzem magam ilyenkor aki a pokol legmélyén fog kikötni. Nagyon mély bűntudatom van. Nemsokára megkapom a pénzemet és rendeződik majd minden. Ismertek nálam rosszabb embert? Vajon milyen bűntetést fog kapni egy ilyen alja féreg mint én?

2019. ápr. 1. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez nem vmi aprilisi trefa??? Miért lennél ettől rossz ember?

Nyugodtan mondd el Anyukadnak, semmi szégyellnivaló nincs ha nem fizet ki a mhely

2019. ápr. 1. 17:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha bűntudatod van, miért nem beszéled meg vele őszintén a helyzetet? Máris nem lenne bűntudatod. Pont azért érzed így magad, mert nem mondod meg neki az igazat.
2019. ápr. 1. 17:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz az ha azt hiszed ezt szégyellned kell. Fiam is így járt pár éve. De ő elmondta, hogy munkakeresés mellett a félretett pénzéből fizeti a számláit, de enni már nem tud mit a vajas kenyéren kívül. Rosszul is esett volna ha nem mondja el. Én minden nap főztem, és ha nem tudott jönni, akkor mi vittük át az ételt. Minden héten bevásároltunk neki, telepakoltuk a hűtőt- Attól, hogy a gyerekem felnőtt lett, kirepült a családi fészekből, még a gyerekem, és ahogy mondani szoktam: "Egy tányérral mindig jut neki is.." Mi még azt sem engedtük, hogy a tartalékát felélje. Amíg nem kapott munkát a számláit is fizettük..Azóta dolgozik, hál istenek újra sínen van. Bárkivel előfordulhat ilyen, és ezt soha nem szabad szégyellni. Ülj le anyuddal, és mond el neki az igazat, hidd el nekem, örül ha segíthet.
2019. ápr. 1. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy anyukád már rég nem jött rá, hogy problémád van? Csak ő nem faggatózik, hanem teszi azt, amit egy jó anya.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Te Kis Tünemény! A te gondolataid valójában nem arra járnak,amiről írsz! Édesanyád lenne a legboldogabb ember,ha megosztanád vele sorsodat. Nem eszed el előle az ételt,az anyud örömmel adja neked!
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Te beteg vagy! Menj pszichológushoz majd ha már lesz miből? Alja féreg azért, mert a munkahelyed nem fizet? Komoly bajod van! Anyád előtt meg ne titkolózz, nem azért az anyád! Te mit szólnál, ha ő hazudna neked?
2019. ápr. 1. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, a család azért (is) van, hogy segítsünk egymásnak, ha valaki bajban van. Semmi gond nincs veled, és semmilyen büntetést nem fogsz ezért kapni. Anyukád meg szerintem örömmel etet, amíg nem találsz munkát :)
2019. ápr. 1. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Szegény édesanyád mindent feláldozta érted.És mi lett belőled?Olyan valaki aki máról holnapra él.Neki ez jobban fáj mint neked elhiheted.Mert sejti hogy miről van szó.Ráadásul ha egyenesbe kösz megint nem fogsz hozzá járni.Ettől még nem vagy rossz ember csak többre kellett volna vinned.
2019. ápr. 1. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a te hibád hanem azé az utolsó senkiházié aki nem fizetett ezért ott kellett hagynod a munkahelyed. Ezért nem neked kell szégyelned magad hanem annak a senkiházinak.

Mond el anyukádnak, meg fogja érteni. Ha neki nem mondod el akkor kinek?

2019. ápr. 1. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Ne legyél már hülye, a 2008-as válságban elveszítettem a munkám, a szüleim messze laktak tőlünk, én voltam a fő kereső is.

Anyós (azóta ex) utált mint a szart, mégis adott enni és hívott át hozzájuk, pedig beszélni se nagyon beszéltünk akkoriban már (exemnél persze fúrt tovább), de szó nélkül kaptam enni és néha a számlákba is adott (az én szüleim is).

2019. ápr. 1. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!