Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudom elfogadatni a...

Hogyan tudom elfogadatni a családommal és főleg édesanyámmal, hogy az életem nem úgy alakul ahogyan a legtöbb fiatal, korombeli lánynak?!

Figyelt kérdés

27 éves leszek, nincs párom , nem is volt soha.

Nem vagyok túl csinos lány, így ez engem nem különösebben lep meg. Próbáltam alakítani a külsőmön, most sem vagyok igénytelen stb. de nyilvánvalóan túlsúlyos és nem igazán divatos.

A családom rendszeresen felozza a témát, hogy nem természetes, hogy nincs barátom és még nem vagyok eljegyezve vagy vagyok házas, nincs gyerekem és nem is tervezetk a közeljövőben és egyebek.

Próbálom megmagyarázni, hogy nem feltétlenül tehetek erről, jó lenne persze ha lenne párom, de ha ez van akkor ez van, majd talán alakul valami, de ha nem, akkor sem ugrom a Dunába, próbálok ettől még teljes életet élni.

Tudom, hogy valóban a legtöbb ember ilyenkor komoly kapcsolatban van, eljegyztett, házas vagy már gyerekes, de ha nekem nem ez az út jutott, akkor nem, ez van.

A család teljesen kétségbe van esve, engem hibáztatnak, hogy biztos elviselhetetlen vagyok, mindenkivel elutasító, válogatós stb.

Más is találkozott már ilyennel? Miket válaszoltatok?

Egyre jobban frusztrál a dolog, nem szeretnék kétségbeesetten partnert keresni, mert attól menekül mindenki.. :)

2019. márc. 27. 15:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tényleg van olyan hogy valakinek egyszerűen nem jön össze, és nem feltétlenűl a kinézete miatt.

Van akinek konkrétan bejönnek a molett nők, szóval lehet más gond van nálad is. Vagy nincs is gond, csak ilyen a szerencséd...., kb mint nekem.

Én ugyan férfi vagyok de nálam is ugyanez van. Külsőmmel nem hiszem hogy óriási problémák lennének, belsőmmel meg abszolut nincs gond, azt mondják jó ember vagyok. Mégsem jön össze semmi, pedig ismerkedek.

Szerintem egyébként nyugodtan engedd el a füled mellett amiket mondanak.

Anyám már nekem is kezdi mondogatni...de nem izgat, majd lesz valakim ha a sors is úgy akarja.

2019. márc. 30. 00:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, látom hogy egy ève írtad ki a kèrdèst de hátha mègis elolvasod. Persze lehet hogy azóta már megváltozott az èleted de azért elmondom 🙂

Kis eltèrèsekkel mintha rólam írtál volna 27 éves koromban, de tényleg.

Ugyanebben a cipőben jártam mint te. Én se tudtam miért nem jövök össze senkivel pedig voltak próbálkozások.

Mivel szorongtam és ez okozta a fő problèmámat, kerestem egy pszichiátert és nekem ez segített. El tudtam engedni a görcsös párkeresèsi kènyszert aztán ennek az lett az eredménye hogy ma már fèrjnèl vagyok és van egy pici lányom is. 😊

2020. ápr. 15. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!