Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves szülő társaim. Mit...

Kedves szülő társaim. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A lányom 18 éves és ott akar aludni a 25 éves barátjánál ami szerintem teljesen normális viszont a férjem nagyon szigorúan nem engedi őt és nem csak ide hanem egy buliba sem engedi el őt és néha látom rajta h nagyon rosszul esik neki h mindenki az osztályába a hétvégi buliról beszél. Mit csinálhatnék? Tegnap a lányom már nagyon ki volt akadva ezen. ?
2019. márc. 21. 16:39
1 2 3 4
 21/32 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Apuci meg ne képzeljen semmit! Hanem okos, megalapozott döntést hozó, felelősségteljes lányt neveljen!... Ja, hogy felnevelte, és most nem úgy dönt, ahogy Apucinak tetszene. C'est la vie.
2019. márc. 21. 18:44
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A férjed akarja eldönteni, mivel foglalkozzon a lányotok párja? Hogy sportoló legyen vagy sem?

Meg ez is meghökkentett: nincs baj a fiúval, mert ugyanazon a politikai nézeten vagytok. És ha nem így lenne? Lányotoknak kötelező a ti politikai nézeteteket átvennie, és párt se választhat a másképp gondolkodók közül?

Ahogy elnézem, mindketten roppant autokratikus emberek vagytok!

2019. márc. 21. 18:48
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy nőt ismerek (távolabbi család illetve egy közeli szomszéd egyke lánya), ahol a szülők ugyanigy tiltották a lanyt az udvarlótól. Volt aki büszken mesélte hogy szűz a 25 éves lánya és a fiú várja csak ki az esküvőt.... aztan a fiú 4 év udvarlas utan lelépett...(én hamarabb leléptem volna)

Aztán volt aki szintén elégedetlen volt az udvarló tarsadalmi statuszaval (pl csak szimpla orvos volt..), vagy vmi kifogas mindig volt.

Mi lett az eredménye az ilyennek? Egytől egyig magányosak ezrk a ma 40-45 év közötti nők, mert a szülőknek senki sem volt elég jó, de most azon sirankoznak, hogy miért nem lesz már soha unokajuk...

Csak a szülők sosem fogják belátni mekkorat hibáztak.

2019. márc. 21. 19:48
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincs döntési jogod? A férj parancsol neked is?

Állj bele a konfliktusba, állj a lányod mellé nyíltan.

Sz@r lehet neki, hogy rád sem számíthat.

2019. márc. 21. 19:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Férjednek ajánlom a South Parkból a csimpifonos részt. Tanulságos lesz neki és csak 20 perc az egész.
2019. márc. 22. 02:55
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Te is ugyanolyan szuleje vagy a gyereknek, mint az apja. Le kell ülnötök és megbeszèlni.

Szerintem logikus, hogy a lány már úgyis szexelt a barátjával, ha akart, nem kell ehhez ott aludni.

Egyszerűen szeretnének kicsit több időt együtt lenni, aludni együtt stb.

Nem akkora dolog szerintem, főleg ha szimpatikus nektek a fiú.

Illetve az is túlzás, hogy ne menjen buliba. Mikor menjen, ha nem most? Majd ha anyuka lesz, akkor pótolja be?

18 éves, nem kicsi már a bulikhoz, most van itt az ideje.

2019. márc. 22. 07:50
 27/32 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is mondták ha egyszer innen elmész nem johetsz vissza!!!!NEM MENTEM VISSZA TÖBBET!!!A ferjed is jo úton jar hogy ne legyen lanyotok.
2019. márc. 22. 09:44
 28/32 anonim ***** válasza:
95%

Ez nagyon komoly,hogy egy a politikai nézetetek.

Nem is tudom,hogy miért fontos ezt leirni.

Hány éves a fiu, nincs nagy korkülönbség?

2019. márc. 22. 13:07
 29/32 anonim ***** válasza:

25 éves a fiú, írta.

2019. márc. 22. 14:21
 30/32 A kérdező kommentje:
A korkülönbség nem baj a férjem és köztem is 10 év van.
2019. márc. 22. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!