Az ilyen szülő élvezi, hogy a saját gyerekébe bele köt?
Szerintem meg ha a kérdezőnek és a párjának van pénze rá, akkor szervezzék úgy az esküvőt, ahogy akarják, beleértve a bérelt kocsit is.
Egyébként igen, ilyen anyád természete és ezt élvezi. Legalább anyósod normális.
Valószínűleg azért mondta hogy reméli nem hazasodsz meg, mert neki se jött be igazán, és csak az igazat mondja/ szarkasztikus volt. Nekem is ilyen nyers anyám van, de imádom mert mindent megadott nekem, felnevelt tisztességgel.. ezt az oldalát el kell fogadni, mert ez az a generáció aki elég sokat csalódott, pedig elég sokat megtett, dolgozott stb...
Az anyósod pedig jofej, de egyrészt könnyű egy “vendéggel” pár órán át kedvesnek lenni, másrészt pedig azért vigyázz hogy miket osztasz meg vele, mert házasság után ki tudja hogy hogyan fordul majd át, milyen anyós lesz, és azért nem kell a bugyid színét is tudnia.. anyukádat meg véletlenül se szidd előtte ezekkel az indokokkal amiket itt is írtál, mert az meg pláne nem szép dolog és nem is veszi jól ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!