Rossz gyermekkor utan kepesek voltatok jo anyava valni?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz gyerekkorom volt, alkoholista szulok kozott nottem fel, figyelmet es torodest soha nem kaptam, 16 eves voltam amikor mind a ketten meg is haltak. Felek hogy ha egyszer gyerekem lesz nem fogom ugy szeretni ahogy kene, mert en nem ezt kaptam/nem ezt lattam otthon. Szornyu gyerekkor utan ti kepesek voltatok jo anyava valni?2019. márc. 14. 22:29
11/12 Metionin válasza:
Aki időben felismeri a rossz mintákat és tudatosan nem alkalmazza azokat, azokból válhat és válik is nagy többségben. De sajnos bővel előfordul az ellenkezője is, amikor gyerek előtt bizonygatja hogy de ő nem lesz olyan mint a szülei, aztán egyszer csak azon kapja magát hogy mégis olyan lett. Magamról nem tudok nyilatkozni, fikarcnyi anyai ösztön sincs bennem, a gyerekek idegesítenek már egész kiskorom óta, emiatt nem fogok gyereket vállalni. Az alapviselkedésem mind anyámétól, mind apámétól különbözik, teljesen más jellemek vagyunk, így nem kizárt hogy adott esetben a gyereknevelésben sem követném a példájukat, mint ahogy az életben való egyéb dolgokban sem követtem soha.
12/12 anonim válasza:
Igen, képes voltam normális anyává válni, mert szakember segítségét kértem, akivel rendbe raktam a fejemben és a lelkemben a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!