Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért problémáznak a szüleim...

Miért problémáznak a szüleim azon hogy 17f fülbevalót szeretnék?

Figyelt kérdés

#Mert ugye ez nem tetoválás #és ha megunom kiveszem #és beforr
2019. márc. 13. 21:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
32%
Hetero nőként nem állnék szóba fülbevalós pasival...
2019. márc. 14. 10:56
 22/25 anonim ***** válasza:
17%

Fú. Én tök nyitott vagyok pedig, nem zavarna, ha a fiam meleg lenne (ha már ez itt a téma:D), meg mittudomén, kékre akarná festeni a haját, sok minden nem zavarna, de a fülbevaló kicsit kiverné a biztosítékot, mert az olyan...juj :D Ez csak ilyen előítélet sajnos, hogy ha látok egy fülbevalós fiút/férfit, akkor nem gondolok róla jó dolgokat (nem, nem azt, hogy meleg).

De azért nem biztos, hogy tiltanám, elvégre ki lehet venni...

2019. márc. 14. 14:24
 23/25 anonim ***** válasza:
37%
Nekem fiatalon volt több fülbevalóm,köves,karika.Akkor úgy gondoltam hogy menő vagyok.Szerencsére elmúlt az a korszak,mostmár csak mosolygok az egészen.Én nem tétenék,később úgyis megbánod.
2019. márc. 14. 16:12
 24/25 anonim ***** válasza:
90%
Mond azt, hogy ha füledbe nem lehet, akkor a péniszedbe rakatsz.
2019. márc. 14. 16:50
 25/25 anonymousreview60 ***** válasza:
5%
Az csak 18 év felett megengedett.
2019. márc. 14. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!