Miért problémáznak a szüleim azon hogy 17f fülbevalót szeretnék?
Amikor én voltam fiatal (25-30 éve), fiúknál akkor volt nagy divat.
Azóta csak azok hordják, akik még akkor tették be. Na meg a kemény rockerek, de ők vagy nem egyet, hanem sorba, vagy piercing a felső részbe. Illetve tényleg a melegek. Fiatalok közt nem divat... Esetleg az a hülye fültágító.
A szüleimet kérdezted már?
Egyébként hány éves vagy végülis, 14, vagy 17? Ez se mindegy....
Mennyire szánalmas, amikor egyesek azt hiszik, a fülbevalónak bármi köze is van a melegséghez...
Meleg vagyok, eszembe nem jutna fülbevalót hordani, ha őszintén belegondolok ilyen ismerősöm sincs.
Ez gondolom a 90-es évek filmjeiből ragadt be, vagy valami olcsó kabaréból.
Én meg remélem minden heterónak van otthon legalább egy szerszámos ládája, mert anélkül nem férfi senki...
Szerintem hülyeség a fülbevaló, de ha neked tetszik, hát legyen, elég idős is vagy már hozzá.
Azért, mert a szüleid világképében a ciszgender hetero férfi nem hord fülbevalót. Azt akarják neked, ami szerintük a legjobb neked. Talán akkor is, ha az neked nem tetszik, talán akkor is, ha beledöglesz. Gyereknek kezelnek, és ezt agresszív módon kommunikálják. Gyanítom, másban is van összeütközés.
Amit lehet tenni:
1. Világos módon és udvarias stílusban kifejted nekik, hogy miért szeretnél füllbevalót, és hogy azt te fizetnéd. Megkérdezed, hogy nekik mi a bajuk az ötltettel. A "nem tetszik" az nem érv, hanem vélemény. Ezt közlöd. Ha erre a válasz, hogy "Amíg az én kenyeremet eszed", akkor világos, hogy itt az ügy elveszett, nem akarják a leválásodat, a felelős, mérlegelő döntéshozatalt, az identitáskeresésedet támogatni.
Az érveiket cáfolod. Ha ekkor megengedik, akkor oké.
2. Ha nem engedik meg, akkor vagy vársz a 18. születésnapodig, és aznap megcsináltatod a saját pénzeden, vagy megcsináltatod az akaratuk ellenére most.
Meleg vagyok,és nem szeretek semmilyen testékszert.
A gyűrűt kifejezetten giccsesnek tartom.
A karóra is idegesítő,nem bírnám elviselni a nyakamban,ugyanez igaz a nyakláncra.
Nekem az ilyen ékszerekről mindig a macskajaj jut eszembe,igénytelen giccsek:D
Utolsó voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!