Miért problémáznak a szüleim azon hogy fülbevalót szeretnék? 16/F
Figyelt kérdés
Mert ugye ez nem olyan mint a tetoválás, fültágító, pc vagy mit tudom én. Ha megunom vagy nem tettszik akkor kiveszem beforr és volt nincs...
Szerintetek miért nem engedik?
2010. máj. 19. 09:18
1/20 anonim válasza:
Egyszerűen nem tetszik nekik. A férjem 45 éves és két kisebb aranykarika van az egyik fülében egymás mellett. Így ismertem meg és nekem nagyon tetszik.
2/20 anonim válasza:
akkor képzeld el azt mikor tesom hazajött fülbevaloval a fülébe anyuék semmit nem tudtak róla azért az egy kicsit oda b*szott de a kérdésre válaszolva mert az b*zis nem ilyennek kell lenni egy fiúnak igaz az a fiú aki nekem teccik annak is van fűlbevalója azzal helyes de nagyon. és szerintem lény önmagad
13L
3/20 anonim válasza:
bátyámnak sem engedték 16 évesen,hazajött egyszer fülbevalóval a fülében,akkor már nem tudtak mit csinálni,beletörődtek:Dmit mondanak,miért nem engedik??mi ezt így nem tudjuk kitalálni
4/20 A kérdező kommentje:
Anya még csak-csak bele menne szerintem, de Apa nagyon ellenzi. Azt mondja hogy bzis... Igazából nem is arra vagyok kíváncsi hogy miért nem mert arra a választ tudom, hanem inkább miért ilyen a felfogása. Vagy hogy lehetne rá hatni...
2010. máj. 19. 17:45
5/20 anonim válasza:
Igen, ha a fiú fülébe fülbevaló van akk az buz!s, és én sztem kimondottan gusztustala, és ha normális eszű lányokkal találkozgatsz, ők is elleneznék, ha fültágító akk az meg 1szerűen gusztustalan
jah és h nehogy azt hidd, h 1 begyöpösödött tata vok 13 vok(fiú)
6/20 anonim válasza:
Én viszont 12/F vagyok és szerintem is b*zis.
7/20 anonim válasza:
Lehet,hogy apud egy kicsit konzervatív.Szerintem úgy gondolja,hogy nem kell minden divatot követni,és egy férfi legyen férfias..a fülbevaló nem minden fiúnak áll jól,és én még nem is láttam olyan fiút,akinek a fülbevaló jól állt volna.De én apud helyébe megengedném,mert nincs ebben semmi rossz,főleh mégha meg is kérdezed tőle,hogy rakadhatsz-e..sokan meg sem kérdeznék!Mondd el neki,hogy nem sokáig lenne bent a fülbevaló,csak amíg meg nem unod.
8/20 anonim válasza:
Ezt én sem értem hogy egy fülbevalón mit problémáznak a szülők!Az én kisfiam most 6 éves,3 éves korától van fülbevalója és a férjemnek is van kettő.Nincs ezzel semmi gond!
9/20 A kérdező kommentje:
Mind egy mert vissza növesztem hosszúra a hajam és titokban megcsináltatom. :)
2010. máj. 19. 22:28
10/20 anonim válasza:
Az addig oké, hogy, hogy tizenévesen az ember el tudja dönteni mit akar hordani/berakatni. De egy három évesnek mi a lótúrónak kell fülbevaló? :O Lehet, hogy én vagyok konzervatív (bár még ezzel sem vádoltak soha :) ), de nekem ez magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!