Szia nem tudom miért nem engedik.Nekem édesapámnak is volt és jól állt neki.Ha nekem fiam lesz én sem csináltatnék neki de ha később úgy érzi hogy szeretne nem ellenezném.Próbáld meg rábeszélni valahogy.Ez nem olyan nagy dolog.Hugóm 15 éves pírcingél és tetoválással.Ez nem olyan nagy dolog amit te szeretnél. ÉS nem egy vészes összeg.
2010. máj. 20. 08:24
12/20 anonim válasza:
sziaa.egy kicsit off lesz: szerintem ne tetess be. nem mondom h b*zis,mert nem az,de minden második divatmajmon az van..eléggé gáz.:S a tetoválás az,ami még mindig egyedi,de arra viszont lelkileg is fel kell készülni:)szio
2010. máj. 20. 12:28
13/20 anonim válasza:
Mert le vannak maradva, haladni kell a korral. Sztem jól néz ki ha egy fiúnak van fülbevalója.
14/L
2010. máj. 20. 14:40
14/20 anonim válasza:
sztem nem b*zis,a barátomnak fél éve van fúlbevalója,az egyik fülébe csak természetesen,nagyon cuki sztem és jól áll neki,szexi,egyszerűen imádom. am olyat is hallottam h ha egy fiúnak a jobb fülébe van,akkor b*zi,ha a balba akkor nem. am 16 évesek vagyunk mind2-en...
2010. jún. 7. 16:26
15/20 anonim válasza:
én sem értem miért kell egy 3 éves FIÚNAK fülbevaló. én lány vagyok és születésemtől fogva van fülbevaló de mégis lány vok
nah mind1
2010. jún. 8. 20:32
16/20 anonim válasza:
Mondd meg, hogy csak kipróbálod.. és ha nem áll jól akkor kiveszed és beforr.. addig mondjad míg bele nem mennek.. egyébként, én nem tennék fülbevalót..szerintem nekem nem is állna jól, de valakinek jól áll.. lehet maradi vagyok, de szerintem egy fiú férfiasan nézzen ki!(De mondom ettől függetlenül állhat jól neked, és lehetsz tőle vagány:) )
2010. jún. 9. 19:41
17/20 anonim válasza:
mien 3 évesről beszélnek itt?? nem tudtok olvasni? 16 éves de mind1...-_-''
2010. jún. 13. 16:01
18/20 A kérdező kommentje:
Kicsit olvass vissza, az egyik válaszoló 3 éves kisfiának a fülbevalójáról van szó...
2010. jún. 13. 16:15
19/20 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lehetne fülbevalód.. Nemtom miért nem engedik .. Én nagyon szeretem ha egy fiúnak füldevalója van :) persze csak egyik fülébe. Öcsémnek 14 évesen lyukasztották ki a fülét, és nagyon jól áll neki :D
Szóval szerintem nyugodtan. És igazad van: Ha végül nem tetszik, akkor hagyod és majd beforr. :)
2010. júl. 4. 16:05
20/20 anonim válasza:
Szia szerintem nyugotan lehetne fülbevalód
nekem 14 évesen löték ki és joll áll :D szóval nyugodtan aki meg leszol azt szard le csak irigy:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!