Igazi szupernagyi?
Bocsánat ha hosszu lesz,vagy kicsit értelmetlen de olyan mérges vagyok.
Anyamrol és a tesomrol van szó,ugyanis ma van a fiam nevnapja és megint nem fogják felkoszonteni,mint tavaly vagy azelőtt,vagy majd ha eszükbe jut ugyan ez szulinapokon is.Annak ellenere hogy 3 napja mondogatom nekik hogy készülök ra,sütni kéne valamit stb.Onnan tudom hogy felejtos az egész hogy voltunk reggel anyumek.Alkalom lett volna felkoszonteni.Azt gondolná az ember hogy akkor munka iskola után de ismerem őket,ök akkor már nem mennek sehova,mi ne nagyon menjunk akkor mert faradtak,pihennek.Latom elore hogy a fiam kerdezni is fogja hogy mama miért nem..?Ugyanezt kérdezte 6 evesen is sirdogalva amikor szulinajan nem köszöntötték fel.Nem lennek felhaborodva ha esetleg rosszba lennénk,vagy messzelaknank egymástól 10 perc amúgy de így?Van a tesom felől is unoka,ő neki családi ebédet rendeznek anyum sut főz olyankor,meg drága kisunokam,az sosincs elfelejtve.Úgy érzem en mindig oda teszem magam,felkoszontom őket,kisebb aprosaggal is keszulok,és látom az arcukon az örömet.Az en fiamtol ezt sajnaljak?Persze 2-3 nap múlva eszükbe jut hogy hoppa név napja volt a gyereknek.De en ezt nem akarom tovább hallgatni meg hogy ő egy szupernagyi.Mindig ezt mondja.Alapjaraton egy iszonyú türelmes ember vagyok es sajnos nagyon csendes is,viszont megakarom mondani nekik hogy ez volt az utolsó.Rossz mert rossz de szertenek mindkettojuknek oda szurni hogy nekik sz.r legyen.
Jolesett kiírni magamból évek óta ez van.Kérdést nem is tettem fel de szívesen meghallgatok minden tancsot.
Ezt akár én is kiírhattam volna, csak nálunk párom szülei ilyenek, szülinapjukon sem hívják fel őket.
Sőt, most hétvégén találkoztunk velük, és kiderült, elfelejtették, hogy hívják a kisebbik lányt (csak 11 éves, lett volna idő megtanulni). :D Végig ZITA-nak nevezték Rita helyett. Először azt hittem, rosszul hallok, mert eddig ilyen probléma nem volt, de párszor teljesen egyértelműen ejtették ki a nevét.
En nem is értem az ilyen nagyikat,hogyan tudnak különbséget tenni az unokák között.
Ezt tapasztalatból irom, nálam is ez volt.A hugomnak a gyerekei volt a mindene,az enyémeknek sohasem vett egy db.csokoládét sem.En is visszahuzódó és problémamentesen akartam élni az életünket,amikor rájöttem,hogy a hugomtól mennyire fél az anyám.Sõt a hugom eléggé ki is használta.
Volna még mit irni,de nincs kedvem felidézni az emlékeket.
Te is bánjál ugy velük,ahogyan veled bánnak.
11!
Azért máglyára ne küldd őket, mert eltévesztik a gyerek nevet. Az én nagyanyám is felsorolta a fel rokonságot, meg a szomszédokat is időnként. A korral jár, hogy nem mindig jut eszébe a megfelelő név. Mondjuk én még 50 se vagyok, de simán a gyerekem neven szólítom a kutyát neha, ot meg a macska neven hívom. Csak röhögés van belőle, semmi sertodes
Sose mondtam a gyerek előtt hogy mamad megint nem köszöntött fel!!Szerintem egy 6 éves gyerek elég értelmes hogy szulinapjan jött az egyik mama tata,kis baráti,ismerősök,aki olyan telfonon koszontotte csak ez a mama se nem jött se nem hívta fel.
Sose fogom elfelejteni örökre az agyamba égett,szó szerint ezt mondta:
Xy mama miért nem köszöntött fel szulinapomon?Nem kell vegyen játékot ha kevés pénze van de felkoszonthett volna.😣
Akkor nem csak nálunk van ez igy.
Szerintem te valahogy fordítva vagy bekötve.
Nálunk én sütök főzök, konkrét napon MEGHÍVJUK a családot a gyerek születésnapjára. Akkor jön mindenki, hoz ajándékot, és megköszöntik.
Névnapot nem tartunk, aki meg akarja az megköszönti, aki nem abból sincs sértődés.
De ha a gyereknek fontos lenne, akkor tartanék névnapi bulit is. És akkor nem felejtik el, hisz meg vannak hívva.
Sógornőm ilyen: mindenki tudja, mikor van a gyereke születésnapja, aki akarja, az köszöntse meg aznap. Ő nem készül semmivel.
Amúgy meg miért csinálsz ekkora ügyet belőle??? Ha a gyerek kérdezi, mondj annyit, hogy "majd kérdezd meg a mamát, ha találkoztok". Mivel már nem kisgyerek, írod, hogy elmúlt 6 éves, megértheti azt is, hogy aznap nem értek rá, megköszöntik máskor.
Nem sajnálják a fiadtól, lehet csak elfelejtik.
Férjemnek is én szoktam mondani, hogy hívja fel az anyját, mert névnapja van. Egyszerűen nem figyeli a naptárat, nem jut eszébe. Nem azért, mert nem szeretni, jóban vagyunk velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!