Mit szólnátok hozzá ha a 17 èves, közèpiskolás gyereketek hazaállítana egy 33 èves fèrfival hogy ő a barátja?
A fèrjem aki egy nyugodt ember, majdnem neki ment a fèrfinak. Èn nem tudok semmit mondani annyira ledöbbentem. Tavaly még a kisöccsèvel ès a húgával babázott, jàtszott. Egyedül számlát sem fizetett pl be soha. Sok szempontbóll gyerek mèg így azóta szigorúbban fogjuk.
A kisasszony most nem áll szóba velünk mert tönkretesszük az èletèt. Ha egy korabeli fiúval lenne nem is szóltunk volna semmit. Tapasztalatlan eggy felnőtt fèrfi csak kihasználja. Túlzàsba estünk?
#53, ha a rosszindulat fájna, rohammentőre várnál éppen...
Itt egy nemrég felhozott kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
(hiába, örökifjú téma:))
olvasd fel szépen magadnak a 2014-ben (gy.k.5 éve) írt válaszomat, a #14-est...
Bár szerinted nyilván időutazó is vagyok, tehát tudtam 2014 januárban, hogy valaki majd 2019-ben kiír egy ilyen kérdést, mint ez...
Miért nem tudod felfogni, hogy az ex katedra kinyilatkoztatott általánosító előítélet-halmazaid valóságtartalma = NULLA? Ami még hagyján lenne, ha nem másokat is ezzel oltogatnál...
A szulo tehet rola,ha a gyerek nem tartja meltonak abizalmara. Mar regebben eljatszottad a bizalmat.
A kihasznalasrol meg annyit,h a 17-20 evesek csak szexkapcsolatot tartanak fenn,jarni nem akarnak. Csak szex mindenkivel.
Ha tonkreteszed a parkapcsolatat,banataban biztos,h csak egyejszakas kapcsolatokba mer csak belemenni,mert neked koszonhetoen felni fog a kotodestol talan orokre.
Gondold meg,h tonkreteszed-e az eletet,mert a kenyszerkepzeted miatt nem tetszik a baratja. Ez egy rendes kapcsolatnak tunik,h egesz hetveget egyutt vannak.
A jovoltadbol szakitanak es majd buliban meg buli utan a bokorban fog szexelni a kislanyod minden nap massal. Gratulalok,ha ezt nem vagy kepes megerteni.
N/40
40N vagyok én is nem h mai 17 20 de meglátásom nekem is ez de meg a 20 30 éves generácio is már csak szexet akar se kötödést se családot,csak bujkálva dugiszálni lehet látni mifelé megyünk..
Lehet lepontozni..
Dettó ugyanezzel a felállással kezdtünk a férjemmel,azóta eltelt 16 év,és született két gyermekünk,boldog házasságban élünk.
Ami biztos,hogy minél jobban tiltjátok,annál jobban fog ragaszkodni a férfihoz!Szülőként megértem az aggodalmatokat,viszont én a lányotok szemszögéből is látom a helyzetet.
Nincs ráírva senkire a kora,a születési évünk csak 4 számjegy a személyinkben.Valami közös csak lehet bennük.Jobb lenne,ha nem tiltanátok,hanem megpróbálnátok megismerni a férfit.Miattatok nem fognak szakítani,hidd el,a lányotok meg fogja találni a módját,hogy találkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!