Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, aki rossz...

Van itt olyan, aki rossz anyának érzi magát és ezt a gyerek apja meg is erősíti nap mint nap?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,h anyósom jobban bánik a kisfiammal,aki 8,5 honapos. Két hetente találkoznak. Kisfiam éjjel 6-10x kel,tápszeres baba. Nagyon elfáradtam. Több emberes baba, a párok szerint viszont csak én vagyok szár anya. Csak kézben alszik el,de ott is kapálózik kb egy órát, mire elalszik. Hasfájós volt,így mindig felvezetettünk,mert sört. Erről aztán nem lehetett leszoktatni. Úgy nézek ki,mint a mosott szar és úgy is érzem magam.Fáj mindenen a sok cipeléstől. El vágyok keseredve.. Mi a baj velem?
2019. márc. 11. 15:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Nekem három gyerekem is hordozós baba volt születésük óta. Nézz rá youtubeon, hogy hogyan kell kötni. Egy áldás.
2019. márc. 12. 05:16
 22/24 anonim ***** válasza:
95%

Lépj be a Hordozz szabadon, kérdezz bátran facebook csoportba!

Segítünk!

Várunk szeretettel!

2019. márc. 12. 06:45
 23/24 anonim ***** válasza:
96%

Ti nagyon gyokerek.. Hogy lehetne egy babat elkapatni..? Ne vegye fel ha faj vmije..? Milyen erzelmi nullak vagytok..? Uristen..

Kerdezo.. A taho ferjed ahelyett,h kritizalgat segitsen tobbet.. Az a megoldas. Nekem ikreim vannak.. Volt,hogy nem lattam a faradtsagtol. Tarts ki,es mondom harcold ki a segitseget.. Az a gyerek kozos..

2019. márc. 12. 08:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérj tanácsot az alvassal kapcsolatban. Az is lehet, hogy a szülei közti feszültséget érzi.

Valamint az egyik legjobb pszichológus az alvás. Jó lenne, ha megtehetned.

A férjed ugyanúgy szülő, mint te. Egyszer kérdezd meg tőle, mi a célja azzal, hogy rossz anyának nevez?

Mert - magunk között - ennek a bántason kívül semmi értelme.

Az külön nagyon durva, hogy az otthon dolgozás miatt nem lehet mellette hangoskodni. Jó lenne, ha erre találna valami megoldást.

De egyébént sokan jól írtak: a férjed...khm...finoman fogalmazva nem túl figyelmes. Időt kene szakítani egy alapos beszélgetésre.

2019. márc. 12. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!