Hogyan vegyem rá apámat hogy nyirassa kopaszra a haját?
Figyelt kérdés
Csal oldalt van haja, ami hosszabb, felül meg pár szál és ez rettentően előnytelen. Ha kopasz lenne megfiatalodna, és nem lenne annyira szembetűnő a kopaszodása. Már felvetettem neki pár éve, de nem fogadta meg. Hogyan vehetném rá hogy nyirassa le a haját??2019. márc. 9. 19:42
1/11 anonim válasza:
Nehogy megszabd már az apádnak,hogy hogyan hordja a haját.Ha õ igy jól érzi magát,akkor miért szólsz bele.Amugy is biztosan bántja,hogy kihullott a haja.
2/11 anonim válasza:
Mutass példát, nyírd le te először.
3/11 anonim válasza:
Úgy ahogy ő téged. Hagyd békén vele. Ennyire ne szégyelld már azt ahogy kinéz...
4/11 szántóvető válasza:
neki így jó.hogy te mit gondolsz az tökmindegy,felesleges győzködni őt csak azért mert úgy neked jobban tetszene.
5/11 anonim válasza:
Te olyan frizurát hordasz, amilyet apád választ neked? Ha nem, akkor nincs több kérdésem.
Ha az én apám lilára festetné azt a három szál haját, mert neki úgy tetszik, az sem zavarna.
6/11 anonim válasza:
Szerintem csak még egyszer említsd meg: "Apa, nem gondolod, hogy jobban néznél ki, ha..?" Ha nem reagál, akkor hagyd, az ő frizurája, ő dönti el.
7/11 anonim válasza:
Mondhatod, hogy jól nézne ki. Kérheted. De az ő döntése. Hiába manipulálod, felnőtt ember: azt csinál, amit akar.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem kellene bántani a kérdezőt, valószínűleg jószándék vezérli, nem az, hogy szégyelli az apját, vagy ilyesmi. Az viszont szerintem is igaz, hogy ha már említette neki, de apuka mégse akarja, akkor nincs mit tenni. Viszont a kérdező azt írja, hogy az még évekkel ezelőtt volt, hogy említette neki, megpróbálgatná mégegyszer: "Apu, tök jól néznél ki, ha teljesen rövid hajad lenne, nem próbálod ki?". Szerintem egyébként a "kopasz" szó túl drasztikus és elrettentő, ne úgy fogalmazz.
9/11 cameronmonaghanbabee válasza:
Az ő haja, ő dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!