Úgy döntöttem, teszek az egészségemért. És már csak pár dolog van hátra és nagyon sok mindent sikerült megvalósítanom. De mit tegyek a kopaszodó hajjal? Nem merem levágni kopaszra. De így nem jó. Hosszúkás fejem van.
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 19:04
1/2 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy levágod-e, nem befolyásolja az egészségedet. :)
2/2 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel régebben. Sokáig nem mertem levágni, aztán idővel arra jutottam, hogy csak meg lehetne próbálni, hátha jobb annál az állapotnál, mint ahogy egyébként kinézett. Vettem egy nagy levegőt, azt' leszedtem, ami hajam volt még. Tükörsima bőrfej, pengével. Na azóta minden megváltozott, el se tudnám képzelni magam máshogy. Valami kib.tt jó, sokkal magabiztosabb is lettem. Ha valami csoda folytán újra elkezdene rendesen nőni a hajam, akkor is maradnék már a borotválásnál. Szó ami szó, szerintem ne parázz ezen, vágd le és kész, akár így télen is az a legjobb, saját tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!