Titeket is zavart, mikor dohányzott valamelyik szülőtök?
Persze, utáltam, hogy büdös, utáltam, hogy öklendezek tőle, büdös leszek én is, könnyezek, stb. Mikor gyerek voltam, még lehetett éttermekben bent dohányozni, gyűlöltem hogy mindig a dohányzóba kellett ülnünk, ahol állt a füst.
Sokáig kérleltem is, hogy ne bagózzon, vagy legalábbis akkor ne, mikor ott vagyok, de egy idő után megunta és felpofozott, ha szóba hoztam.
Mindennél fontosabb az a retek, ez van.
Nagyon zavart, mert tudtam, hogy egészségtelen. Folyton győzködtem apámat, hogy szokjon le.
Ma már én is dohányzom. Haverok vittek bele, rajtam maradt.
Nagyapám dohanyzott, 68 evesen halt meg tudorakban. Nem remlik hogy a jelenletemben cigizett volna.
Szüleim nem dohányoztak, viszont egyszer egy 3 oras utat kellett megtennem egy baratjukkal aki a felesegevel zart kocsiablak mellett lancban fujtak a fustot. Na ott azt hittem azt az utat nem élem túl....
Soha ki se próbáltam, annyira utálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!