Szülők, zavarna, ha a gyereketek sokat olvasna?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta imádok olvasni.
Gyerekként (12-14) leginkább régi magyar lányregényeket olvastam (1985-ös megjelenési dátummal bezárólag), illetve néha egy-egy mai hasonló témájú sorozatot.
Apukám már akkor haragudott érte, hogy ma holnap felnőttként nem igaz, hogy nem lehet valami normálisat olvasni.
Most már tényleg felnőtt vagyok, de máig rajongok Szabó Magda és Kertész Erzsébet regényeiért, ha antikváriumban vagy könyvtárban járok, biztosan tőlük veszek ki valamit.
Amikor nemrég otthon voltam, akkor is az volt az első, hogy könyvekért megyek, de apum ekkor is megjegyezte, hogy nincs még ideje kinőni a gyerekkönyvekből?
Szoktam olvasni más irodalmat is, olyasmit is, ami ma népszerű, de akkor is ezeken nőttem fel.
25l
2019. márc. 3. 20:54
11/13 anonim válasza:
Én meg akárhány X-esen Spongyabobot meg szkubidút nézek, na bumm.
12/13 anonim válasza:
nem zavarna örültem,és örülök ha olévasnak gyerekeim.
13/13 anonim válasza:
Örülök ha olvas a lányom, mindig könyvet keres itthon is és néha nehéz újakat szállítani neki, olyankor elolvas még egyszer egy régebbit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!