Szerintetek ezt a szüleim rosszul csinálják, vagy megérdemlem?
Az én gyerekemet sose kellett eltiltani a hobbijától, mert tanult rendesen, és képes volt normálisan megnyilvánulni a tanáraival szemben. A mai kis görcsök nem tudom mit képzelnek magukról, amilyen hangnemet meg nem engednek maguknak. Nem kell mindenkit szeretni, a lányom se, sőt én se, meg szerintem senki se szerette az összes tanárát, sőt biztos volt olyan, amelyiket ki nem állhatta, de ettől még tudni kell viselkedni.
Ha meg nem tanulsz öcsi, nem a tanároddal cseszel ki, meg nem is apáddal, csak magaddal.
Az eltiltás jogos lehet, mert nem érzed a határaid. Az ülésrend figyelmen kívül hagyásával felrúgtad a szabályokat. Ha más ült a helyeden, őt is elő kellett, hogy vegyék ezért. Ha neki nem szóltak, neked kellett volna jelezned, hogy engedjen oda. Talán kis dolognak tűnik, de később nem lesz az.
A beszólásra meg semmi alapod akkor sem, ha igazságosnak érzed. Egyenrangúval kezdj el kötekedni és akkor egyenlő elbánásra számíthatsz. Ha a felettesed veszed elő, aki a tanár minden helyzetben, akkor használni fogja a hatalmát, mert azért kapta a jogait. Ha azt hiszed, hogy összefogtak ellened, szinte biztosan tévedsz, csak úgy nem folytathatnak bosszú hadjáratot ellened. Szóval nézz magadba és lásd át a rendszert, mielőtt lázadni kezdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!