Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljem meg anyukámma...

Hogyan beszéljem meg anyukámmal hogy apahoz költözhessek?

Figyelt kérdés
Egesz kicsi koromba elvaltak a szuleim. Azóta anyukámnak van párja akitől született 2 gyereke. Nem igazán jövök ki se anyummal se a faszijával , szinte minden naposak a viták. Szeretném rávenni ,hogy költözhessek le apukámhoz ,elvégre 14 elmúltam már (bár még kiskorú vagyok) de mar eldönthetném kinél akarok élni. Ha anyának felhozom a témát folyton azt mondja ,hogy nem vagyok jo helyen ott es felejtsem el ezt , amit nem ertek hisz apaval sokkal jobban kijovunk es igaz ,hogy apukam engedekenyebb valamivel ,de igenis vigyazna ram hiszen o is felt. Hogyan tudnam ravenni anyukamat hogy engedjen lekoltozni?
2019. febr. 26. 16:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Apukám is szeretné ha oda költöznék:)
2019. febr. 26. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen már komoly beleszólásod van, hol szeretnél élni, de ezt az egészet apukádnak kell elindítania, téged is meg fognak kérdezni, erről bírósági ítélet kell, hogy kinél élsz. Azért sem mind1, mert ha apukád javára döntenek, anyukád fog gyerektartást fizetni neki.
2019. febr. 26. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Bár nem ismerem a körülményeket, meg titeket sem, de azért azt se felejtsük el, hogy két hetente két napig jól ki lehet ám jönni, illetve apuka engedékeny meg jó fej, mert nem ő nevel és nem őt veszik elő, ha félre megy valami.
2019. febr. 27. 08:54
 14/14 anonim ***** válasza:
en azt mondom beszeljed meg mindket szulovel ,hogy apukadhoz szeretnel koltozni,egy ideig,nezd meg hova koltonel,milyen a kapcsolat ,hpszab idore apukadnal,es utana donts ,hogy mit szeretnel
2019. márc. 28. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!