3 éves voltam mikor kilépett az életemből. Anyukámmal elváltak, de attol még tarthatta volna velem a kapcsolatot. Nem volt megtiltva.
Most 18 éves korom előtt a semmiből megint felbukkant. Van egy olyan érzésem hogy nem hátsó szándék nélkül.
2019. febr. 24. 19:15
12/27 anonim válasza:
11-es vagyok
Ja, mégvalami. Nekem van apukám. Csak nem az, akivel gyakorlatilag 1 kezemen megtudom számolni hány közös emlékem van.
2019. febr. 24. 19:18
13/27 anonim válasza:
Lelépett mert betegen születtem( szájpadhasadék),mondjuk tuti lelép akkor is ha makk egészséges lettem volna. Mindegy kuzdöttem eleget,azota patológus lettem és nem érdekel apám..
37N
2019. febr. 24. 19:23
14/27 anonim válasza:
Én léptem le amint tudtam,apám molesztált,anyám meg nem csinált semmit mert meg volt a pia, pénz, szex adagja,anyám egyik szeretője is megerőszakolt,eltüntem, apám,anyám sincs azota.. Van ez igy,van saját családom és sokkal boldogabb vagyok nélkülük.
40N
2019. febr. 24. 19:26
15/27 anonim válasza:
Kb. mikor 5 éves voltam akkor hagyta el anyám apámat, mert alkoholista volt és agressziv. Azóta nem találkoztam vele. Csak rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban gyerekkoromból, a következményeket még most is iszom. Szociális fóbia, depresszió, gyakori szorongás, ráadásul a párkapcsolatokban is az apafigurát keresem folyamatosan, vágyom a gondoskodásra és figyelemre. :-(
2019. febr. 24. 19:57
16/27 anonim válasza:
:'(
2019. febr. 24. 20:01
17/27 anonim válasza:
Amugy rohadtul szanalmas az hogy masok leirjak az eletuket, ami latom nehany helyen eleg szomoru es meghato erre valaki(k) k...og modon lepontozzak. Megis mire kell ezt pontozgatni? Arra hogy a valaszadok apukaja hogyan lepett le vagy hogy meghalt… komolyan??? Szanalmas.
2019. febr. 24. 20:02
18/27 anonim válasza:
Születésem előtt lelépett. Sosem találkoztam vele és ő sem keresett.
Csak azt tudom, hogy van 3 másik gyereke.
17L
2019. febr. 24. 20:32
19/27 anonim válasza:
17 éves voltam, amikor meghalt. Alkoholista volt, nem bírta a szíve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!