Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akiknek nincs apukájuk!...

Akiknek nincs apukájuk! Nektek miért nincs! Mikor és miért lépett le?

Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 18:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

Az enyém,akkor lépett le,mikor 13 voltam.

De örültem,mert csak bunyó meg veszekedés volt.

2019. febr. 24. 18:19
 2/27 anonim ***** válasza:
98%

0 éves se voltam amikor lelépett.

Soha nem volt 'apa" az életemben.

2019. febr. 24. 18:23
 3/27 anonim válasza:
93%
Rövidesen azután, hogy megszülettem. Azért, mert nem akart engem, csak a tesómat. Azt, mondta, neki nem kell két gyerek így lelépett. De valójában azért, mert egy alkoholista csaló volt, aki eljátszotta anyámnak, hogy nincs senkije, semmije, anyám meg mindent megadott neki, azt a pénzt, amiből egy kis házat akart venni inkább rá költötte, vett neki autót, amit részegen összetört, anyámnak meg így csak egy kis lakás jutott egy zsúfolt panelban. Aztán megcsalta anyámat a saját lakásunkban, a közös ágyukban, feleségül vett egy másik nőt és kiderült, hogy két tesója szintén ilyeneket csinálnak, egyik szintén alkoholista, másik szerencsejátékkal b@. ssza el a család és a kölykök pénzét.
2019. febr. 24. 18:23
 4/27 A kérdező kommentje:

Köszi az őszinte válaszaitokat!

Akiknek már egészen csecsemő korukban lelépett, ti azóta se láttátok, látásból se ismeritek?

Zöld kéz mindenkinek.

2019. febr. 24. 18:27
 5/27 anonim ***** válasza:
18%
18 éves voltam mikor lelépett anya nevelt lányával. Nagyon szerettem egyébként csak sok hülyeséget bemesélt ezért anyával és a féltestvéremmel sosem volt jó a viszonyunk. Mióta nincs, minden rendben. 21 vagyok, 6 hónapos a kislányom és mivel el sem jött az első unokáját meglátogatni, most jutottam oda hogy befejeztük nincs tovább apám.
2019. febr. 24. 18:33
 6/27 anonim ***** válasza:
44%

18 éves koromban meghalt rákban, de azt kell mondjam én mindig irigyeltem azokat akiknek nincs apjuk...

A halálos ágyán azt mondtam neki hogy végigaljaskodta az egész életét.

2019. febr. 24. 18:35
 7/27 anonim ***** válasza:

kb 8 éves koromba

azóta tlán egyszer,vagy kétszer ha láttam

2019. febr. 24. 18:37
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
18 éves voltam, amikor végre elváltak, de sokkal korábban kellett volna, mert folyamatosan ivott és ütötte-verte anyámat. Aztán még próbáltam vele tartani a kapcsolatot, legalább csak annyira, hogy tudjam, mi van vele, merre él, de talált egy szintén alkoholista nőt, akivel tökéletesen elszeparálták magukat mindenkitől. Végül ebbe halt bele, de még a halálos ágyán is megtiltotta a nőjének, hogy szóljon bárkinek, így elbúcsúzni sem tudtunk tőle. Nagyon hiányzik az Apa, mindig is hiányzott az életemből, de nem a vér szerinti apám, hanem egy igazi, akire felnézhettem és számíthattam volna.
2019. febr. 24. 18:52
 9/27 anonim ***** válasza:
87%

Kb 8 lehettem, mire lezajlott a hosszú és csúnya válás. Miért? Csalta anyámat, 6 voltam, mikor megszületett a húgom - így derült ki, beköltözött a lakásunkba az új nő konkrétan, mire egyszer hazaértünk.

Manapság, 20 év távlatában, átlagosan évente egyszer találkozunk. Mivel nem lett nevelőapám, ezért nincs az, hogy letagadnám vagy bármi, de nem szoros a kapcsolatunk. Megbízhatatlan.

2019. febr. 24. 18:53
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
Azért nincs, mert 92-ben egy narkós s.gfej poénosnak gondolta, hogy elüsse és otthagyja az út szélén megfagyni.
2019. febr. 24. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!