Mihez kezdjek ha mérgező szülők áldozata vagyok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 21:02
12/19 anonim válasza:
Itt csak te mocskolódsz, csak már olyan természetes neked, hogy észre sem veszed.
13/19 anonim válasza:
Meddosegnek oka van ...
El kell fogadni nem a te sorsod az anyasag
De anyasagon kivul millo mas onmegvalositas van
14/19 anonim válasza:
Meddosegnek oka van ...
El kell fogadni nem a te sorsod az anyasag
Ehhez képest lassan a duna lövetik a meddőket v megtiltják kormányilag h házasodjanak párkapcsolatuk legyen,mert a termékeny elől foglalnak pasit, v a saját családjuk selejtnek nevezi őket,v anyosék.. Ja igy fogadják el.... Jo vicc.. Mondom ugy h én tudtam szülni..
36N
15/19 anonim válasza:
Lépj le, amint lehet; amint már meg tudsz állni a saját lábadon, addig meg tarts ki! Már nem kell sokat várni; csak az élet első pár éve nehéz; amíg velük vagy! Aztán ez az idő hipp-hopp el fog repülni! Ne izgulj, ne aggódj, fel a fejjel.
16/19 anonim válasza:
Ha mérgezőek, akkor ne edd meg őket!
17/19 anonim válasza:
Mondjuk, ez is egy megoldás, amit az előző írt:) "Nem kell megenni őket":) Képletesre fordítva; nem kell lenyelni a sületlenségeiket; nem azért van két fülünk, hogy jobban halljunk; hanem, hogy egyiken bemenjen, s a másikon meg ki:) Ezt egy előadásban hallottam, a csávónak a nagyapja tanította:) Szal ez itt az előadó csávó nagyapjának a bölcsessége:)
18/19 anonim válasza:
A 40N, 37N, 36N 52N, stb. mind ugyanaz, és ráadasul két regisztrációja is van (vagy még ki tudja mennyi) mikor melyikkel ír.Az egyik jelenleg 60%-os, a másik 69%
19/19 anonim válasza:
Lépj ki az áldozat szerepből és vedd kezedbe az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!