Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Nagyon szerelmes vagyok! Félreértések és cselszövések áldozata lettem
Figyelt kérdés
Sziasztok!Írtam már nektek egyszer itt egy kérdést.16/F vagyok,és 1 hónapja már hogy elkezdtem beszélni egy másik fiúval aki meleg ő 18 éves. És aztán találkoztunk is,és azóta is beszéltünk.Mindennap,de ahányszor megláttam úgy ereztem közömbös vagyok neki,és tudom csak barátként nézz rám de én bele szerettem.Szerelmet is vallottam,de annyi volt a válasza hogy ez aranyos,de szerinte ő soha nem adott olyan jeleket amiért így kéne érezzek,azaz ezzel kifejtette hogy nem tetszek neki.Aztán végül megharagudott rám,mert egy félreértés miatt azt hitte hogy én féltékenységből pletykálok róla,meg évfolyamtársam elhitette vele hogy kavarok,meg neki is hazudok stb.És hiába bizonygattam az ártatlanságom már csak annyi volt a válasza:Hogy nem érdekel.És ez volt múlt hét szerdán azóta nem beszéltünk.De én meghalok annyira szeretem nem tudok meg lenni nélküle,folyton a beszélgetéseinket olvasom vissza,meg a talinkra meg ilyenekre gondolok folyton,meg amik vele történtek.Mihez kezdjek most?Valaki segítsen vagy adjon valamilyen tanácsot!Hajlandó vagyok változtatni is magamon a kedvéért,fogyás stb.bármi csak legyen valami.:)2016. jún. 14. 12:22
1/7 anonim válasza:
Sztem ez rajongás nem szerelem...
Ha lerázott akkor sztem törődj bele, írj még neki 1x h nem akartál rosszat ha elküld felejtsd el, keress új hobbit, barátokat..
3/7 A kérdező kommentje:
Drága 2-es válaszoló!Ez nem kamu!Nem kellett volna csak ezt le írnod,és ennyi energiát fektetned bele!3-as válaszoló!Igen neten,de mi már előtte találkoztunk.
2016. jún. 14. 13:51
4/7 anonim válasza:
ezt nem tetted fel Kérdező pár hónappal ezelőtt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
5/7 anonim válasza:
Szerintem irj neki vagy beszelj meg vele egy talit es tisztazzatok a dolgokat! Mond el ujra neki amit erzel es ha akk is leraz akk nyugodj bele es akarmilyen nehez is de lepj tul rajta!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel kedves 4-es válaszoló!És hanyagolhatnátok most már ezekkel,mert mindig jön valaki ilyen hülyeséggel hogy ezt te tetted fel meg ilyenek.Utolsó válaszoló neked pedig igazad van...és köszi!:)
2016. jún. 14. 20:16
7/7 szonata válasza:
Ne alázd meg magad. Már eleve azt tetted, amikor a net-en szerelmet vallottál. Ha meleg, nem fog veled foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!