Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem voltam még szerelmes?
Figyelt kérdés
Júliusban leszek 13 .2016. jún. 11. 18:35
1/16 anonim válasza:
És én miért nem voltam még?? Amúgy ez vicc XD 13 leszel XD én meg 17 vagyok :O..
17F
2/16 A kérdező kommentje:
Érdekes.. xd
2016. jún. 11. 18:37
3/16 anonim válasza:
Mi olyan érdekes?? :D.. Nem voltam még szerelmes, ez olyan hihetetlen? Nekem a szerelem nem az, hogy Mittom én ki likeolta a képem és rámírt, hogy hello és rakott 3 kacsintos emojit :D
17F
4/16 A kérdező kommentje:
Ok, de ezt most miért nekem mondod?
2016. jún. 11. 18:48
5/16 anonim válasza:
Mert még 13 éves sem vagy. Valaki még 17 évesen sem gondolkodik ilyeneken. 20 évesen azon fogsz gondolkodni, hogy miért nem vagy még nyugdíjas?
6/16 A kérdező kommentje:
Igaz, de körülöttem mindenki volt már ilyen korban, sőt még együtt is vannak páran. o.o
2016. jún. 11. 18:51
7/16 anonim válasza:
Azért neked mondom, mert én vagyok Jézus és megtehetem!
8/16 A kérdező kommentje:
Oké :)
2016. jún. 11. 18:53
9/16 anonim válasza:
"körülöttem mindenki volt már ilyen korban"
Dehogy voltak, csak azt hiszik, mert rohadtul nem tudják megkülönböztetni a valós szerelmet és a manapság népszerű van valakim életérzést, illetve a rajongás is közbe játszik meg a hihetetlen értelmi zsákutca ami manapság sajnos egyre több gyereket jellemez. És komolyan ilyet kell 12 évesen USArmy felhasználónévvel kérdezni ? Neked sem volt (vagyis van) gyerekszobád ?
10/16 anonim válasza:
Teljesen normális. Azok akiknek meg kapcsolatban vannak, nem biztos hogy szerelmesek. 12 évesen nekem az a furcsa ha valaki tényleg szerelmes és nem csak valami múló fellángolás vagy ilyesmi. Én speciel 14 évesen voltam először szerelmes, de van aki még évekkel később sem. Nem jelenti hogy veled van a gond, egyszerűen csak nem találkoztál még olyannal aki kiváltja belőled ezt az érzést. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!