Miért érzem rosszul magam, ha a szüleim vesznek nekem valamit?
Én se szeretem, ha rám költenek a rokonaim, vagy a gyerekeimnek vesznek valamit, de valószínű azért, mert én külföldön élek már 11 éve, magunk intézünk el mindent. Tényleg sajnálom, mikor a pénzüket költik rám, mindig mondom, hogy vegyen rajta magának inkább valamit. Nem vagyunk gazdagok, de szegények se. Nekem is néha szabályosan bűntudatom van olyankor. Nem csak, mikor férjem felől kapunk, de főleg akkor, mert ők szegényebbek jóval. De én családom felől se szeretem. Apu mindig próbálja úgy kihozni, hogy nem fizetem ki, ha kérek ezt-azt tőle, hogy küldjön ki..ezért általában anyóssal intéztetem, akinek meg adunk rá pénzt, de mostanában összedobják a rokonokkal a pénzt rá....Mint a rossz kölykök, olyanok ezek a szülők:D
Ezzel párhuzamban mondjuk én sem nagyon szoktam nekik vinni dolgokat. Amikor otthon vagyunk, akkor elmegyünk, bevásárolunk olyan cuccokat, amik biztos kellenek otthon, és nem tudják visszautasítani. Pl mosószer, meg hasonlók:D
Én mindig is jobban szerettem adni, mint kapni.
Szerintem picit át kéne értékelni saját magad.
Értékes ember vagy és méltó arra, hogy ajándékot kapj. Ezt hidd el saját magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!