Jogos volt apám kiakadása a fülbelövésem miatt? 20/F
Arról van szó, hogy gondoltam kipróbálom és kilövettem a füleimet. De már kivettem a fülbevalókat, mert nem bírtam.. Jó ez most mindegy is.
Apám ideges lett meg az élettársa is, hogy miért tettem ezt. Azt mondták hogy a lányok nem fognak észrevenni mert melegnek néznek. És mondták még hogy a fiúknak fogok tetszeni és hogy a buzík lövetik ki a fülüket..
Amúgy a pénz sajátom volt de már mindegyaz ugrott. Amúgy jelengeg nem dolgozom és otthon vagyok. A pénz meg most jól jönne kajára.
#24, lehet, hogy nem ugyanazt a kérdést nézzük?
"Apám ideges lett meg az élettársa is, hogy miért tettem ezt. Azt mondták hogy a lányok nem fognak észrevenni mert melegnek néznek. És mondták még hogy a fiúknak fogok tetszeni és hogy a buzík lövetik ki a fülüket..
Amúgy a pénz sajátom volt de már mindegyaz ugrott."
1, a kedves szülőnek a világon semmi beleszólása abba, hogy a Kérdező a saját pénzét mire költi... és ez már a 14-18 éves korosztályban is így lenne
2, ráadásul nettó hülyeségeket beszél, egy férfi egy fülbevalóval baromira nem a szexuális preferenciáit fejezi ki
Nézd, ha a szülő erre hivatkozott volna, annak legalább lenne valami értelme... amire hivatkozott, annak viszont SEMMI.
(én meg azt nem értem, hogy hogy képes valaki ilyenért pénz kiadni... amikor kell hozzá 2 db steril G1 tű - cirka 10 Ft - meg egy kis üveg alkohol (70%) a patikából, cirka 350 Ft - de ez meg az én egyéni szocproblémám, nyilván más korban, másként szocializálódtam)
A szülők értelmi szintjéről mindent elmond,hogy nem az volt a legnagyobb baj,hogy a kajapénzt verte el a gyerek,hanem,hogy fülbevalóra:D
Jaj,te jó ég:)
Nem tudom hol hallották ezt,hogy a melegek lövetik a fülüket.
Hülyeséget csináltál, de nem vagy már gyerek és arányaiban ez belefér.
Véleményük lehet, de kiakadni túlzás, főleg, hogy ez a meleg/nem meleg dolog csak az ő fejükben létezik így, ami elég szánnivaló.
Összességében nem jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!