Jogos volt apám kiakadása a fülbelövésem miatt? 20/F
Arról van szó, hogy gondoltam kipróbálom és kilövettem a füleimet. De már kivettem a fülbevalókat, mert nem bírtam.. Jó ez most mindegy is.
Apám ideges lett meg az élettársa is, hogy miért tettem ezt. Azt mondták hogy a lányok nem fognak észrevenni mert melegnek néznek. És mondták még hogy a fiúknak fogok tetszeni és hogy a buzík lövetik ki a fülüket..
Amúgy a pénz sajátom volt de már mindegyaz ugrott. Amúgy jelengeg nem dolgozom és otthon vagyok. A pénz meg most jól jönne kajára.
Ma már nem igaz, hogy jellemzően a meleg férfiak hordanának fülbevalót (a férfiak között). Másrészt semmi köze hozzá a szüleidnek.
Abból a szempontból persze hülyeség volt, hogy elverted a pénzt, most meg kellene, de ez más téma, más fölösleges dologra is elverhetted volna, és ha jól értem, a szüleid nem ezen voltak kiakadva.
(Amúgy én nő vagyok, és nemhogy fülbevalóm nincs, de lyuk sincs a fülemen. Azért még nem vagyok leszbikus.)
Nekem is tetszenek a fülbevalós fiúk!
Igaz, én is az vagyok!
Tehát 20 éves otthonmereszted a sejhajodat, cserében a kajapénzből löveted át a füledet.
Van baj.
Kérdező, abszolút nem volt jogos... én spec anno az akkori barátnőmtől kaptam fülbevalót, és magamnak fúrtam ki a füleim kerek 0 Ft-ért... ennyit a " a lányok nem fognak észrevenni mert melegnek néznek. És mondták még hogy a fiúknak fogok tetszeni és hogy a buzík lövetik ki a fülüket.." baromságról.
Amikor a mostani párommal összejöttem, akkor is bőven hordtam még... olyan kb 40 évesen vettem ki ...
ma 00:30
Itt már rég nem gyerekről van szó, hanem a 20 éves lúzerről, aki a kajpénzből hülyeségre költött, holott egy fillért nem tud beleadni, nem dolgozik , és nyilván nem is tanul. Van. A szülei terhére. Gondolom, apádnak semmi gondja nem lett volna, ha lenne munkád, jövőképed, jövedelmed, amiből fedezed a magad kiadásait. Elég nay sz...ban lehet, a család, ha egy iylen piti összeg ilyen érzelmi kavalkádokat vált ki, ezért lehetett volna több eszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!