Jogos ha apám elvárja hogy kiszolgáljam?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és még otthon élek. Adok haza pénzt, takarítok, főzök, szóval nem húzom ki magam a feladatok alól. Ami rendkívül bosszant az az, hogy apám elvárja, hogy kiszolgáljam. Mindig jön a konyhába és nézi mit készítek magamnak akkor mondja, hogy ő is kér ilyet, pedig mondja, hogy ő most evett az előbb, de kér belőle kóstolót. Meg ma mondja, hogy merjek neki a főtt kajából, melegítsem meg és vigyem be neki. Mondtam, hogy nem. Jogos, hogy kiakadok ezen?2019. febr. 11. 17:56
1/24 anonim válasza:
Ha megkér, akkor szerinem nem esik le a korona a fejedről, ha megcsinálod. Ha konkrétan parancsolgat és ugráltat, az már gázabb. Ennyiből nem tudtam leszűrni, hogy melyik, de az, ha megkívánja, amit eszel, és kér belőle, az szerintem normális embernél nem veri ki a biztosítékot...
2/24 anonim válasza:
Ha nem szereted kiszolgálni, akkor tedd szóvá neki.
3/24 anonim válasza:
hm. ha állandóan mindennap csicskáztatna, hogy ezt meg azt csináljam meg neki az bizony engem is idegesítene. az nem, ha látja hogy a szendvicsem amit én készítettem ő is megkóstolná szívesen, de a többi amiről írsz az már tényleg ugráltatás. ha nem tetszik tedd szóvá ..főleg ha mindennaposak ezek .
4/24 A kérdező kommentje:
Mindennaposak.
2019. febr. 11. 18:06
5/24 anonim válasza:
Ha pont akkor akar ő is kajálni, vagy megkívánja, amit te eszel, amikor a konyhában vagy, akkor nem nagy dolog az a plusz 2-3 perc, míg szedsz vagy készítesz neki is. De ha csak úgy bekiabál a szobádba, hogy ez meg az kéne neki, akkor szolgálja ki a fene. Van neki is keze.
6/24 anonim válasza:
Elmész albérletbe, és nem kell merned a kajádból a főbérlődnek.
Ennyi.
7/24 anonim válasza:
Mint egy kutya, jön és nézi, engem ez undorít.
8/24 anonim válasza:
26 évesen már rendkívül káros a szülőkkel élni.
9/24 anonim válasza:
Elkell költözni,gondolom az anyja meg anyád ehhez szoktatták,nálam a férfi hamar megtanulta h nem cseléd vagyok és ő is kitudja merni az ételt,mert van keze és nem béna,aki nem fogta annak ott volt az ajtó,volt jobb dolgom is mint ovodás csecsemőket férfiatlan egyedeket szolgáljak 24ben..
58N
10/24 anonim válasza:
Szóval MEGKÉR hogy csináld meg neki. Borzalom, nem is tudom hogy maradhatsz meg vele egy fedél alatt. Ő meg nyilván semmit sem tesz meg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!