Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mèrt ilyen az apám? Vagy...

Mèrt ilyen az apám? Vagy velem van a gond?

Figyelt kérdés
25 èves fiú vagyok èdesapam 3 èves koromban lelèpett tölünk ès ősszel jött egy nővel èdasanyám nevelt aki sajnos fèl èvvel ezelött meghalt teljesen kiborultam elvesztettem az állásom jelenleg apámmal meg mostoha anyámmal lakok de már lassan megörjitenek 20:00 kor fekvès mindig akkor kell ennem amikor ők esznek lebasznak hogy mèrt èg a nagy lámpa mèrt fürdök ilyen sokáig max ( 30perc) ha bármi anyagi segitsèget kèrnèk lebasznak hogy oldjam meg nekik nincs pénzük pedig nem állnak rosszul.. múltkor pèldául szóltam hogy elfogyott a kenyèr az volt a válasza hogy akkor nem eszek. Nem akarok rájuk támaszkodni de rosszul esik hogy nem számíthatok rá szerintetek velem van a gond?
2019. febr. 15. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy kamu, vagy nagyon életképtelen vagy. Sajnálatos, hogy meghalt anyukád. De nem vagy már kisgyerek, hogy ha meghal az egyik szülő, odakerülsz a másikhoz. Ahol eddig laktál, ott miért nem maradhattál. Másnak is hal meg közeli hozzátartozó, de ez nem jelent egyet azzal, hogy elveszíti az állását is. Felnőtt ember vagy, lásd el magad, ne tőlük kérj pénzt. Minden alkalommal 30 perc fürdés sok. És hát ja, igaza volt apádnak, ha nincs kenyér nem eszel. Vagy lemész és veszel. Ez eszedbe sem jut, téged ki kell szolgálni?
2019. febr. 16. 04:40
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Huszonöt évesen nem fiú vagy, hanem férfi. Egy felnőtt, aki idegen az apja , pláne annak a nője számára. Ehhez képeszt eltűrték hogy hozzájuk költözz, etetnek, eltartanak... Igen, veled van gond hogy nem érted a miérteket.
2019. febr. 16. 07:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

25 éves felnőtt férfi vagy. Keress munkát, addig pedig fogadd el a napirendjüket.

Tudod az a fura helyzet állt elő, hogy ők gyerekként kezelnek téged. Korán fekvés, megmondják, hogy mikor egyél, meddig fürödjél, de mivel felnőtt vagy, azért elvárják, hogy hozzájárulj a költségekhez, ha már ott laksz.

Te elvárod, hogy felnőttként kezeljenek, vagyis akkor egyél, amikor akarsz, addig fürödj, ameddig akarsz stb. De azért szeretnéd, hogy apád bepótolja azt a 22 évet, amit kihagyott. Vagyis gondoskodjon rólad és eltartson.

Így gyűjtögetitek a sérelmeket és mindenki elégedetlen.

Keress munkát, költözz el. Így élheted a saját életedet és egyenrangú felnőtt emberekként eldönthetitek apáddal, hogy tartsátok-e a kapcsolatot, vagy sem.

2019. febr. 16. 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A gond ott kezdődik, hogy 25 éves FIÚnak mondod magad. Részvétem édesanyád miatt. Valószínűleg nem tanított meg semmire, ezért nem is mész semmire. Ideje felnőni, hagyd ott apádat, ha ilyen.
2019. febr. 16. 16:23
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Ez a női nevelés eredménye..

40F

2019. febr. 25. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ééés ismét a nő a hibás amiért egy FELNŐTT férfi kihasznál másokat mi?
2019. febr. 25. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:

60%: Te azért elég sötét vagy. Engem és a tesómat anyám egyedül nevelt fel. Teljesen normális ember lett mindkettőnkből, több diploma fejenként, család, gyerekek.

Az alkoholista apánk meghalt amikor én egy éves voltam, a tesóm 8. Persze, sajnálom őt, de őszintén? Jobban jártunk így. Nyugodt, békés gyerekkorunk volt. Annyi idős vagyok, mint te. Szétnézek és nem sok normális férfit látok apáink korosztályában. A tiéd sem lehetett az, ha ekkora gyökeret nevelt. Mi ez a középkori felfogás?

2019. febr. 26. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!