Mèrt ilyen az apám? Vagy velem van a gond?
25 éves felnőtt férfi vagy. Keress munkát, addig pedig fogadd el a napirendjüket.
Tudod az a fura helyzet állt elő, hogy ők gyerekként kezelnek téged. Korán fekvés, megmondják, hogy mikor egyél, meddig fürödjél, de mivel felnőtt vagy, azért elvárják, hogy hozzájárulj a költségekhez, ha már ott laksz.
Te elvárod, hogy felnőttként kezeljenek, vagyis akkor egyél, amikor akarsz, addig fürödj, ameddig akarsz stb. De azért szeretnéd, hogy apád bepótolja azt a 22 évet, amit kihagyott. Vagyis gondoskodjon rólad és eltartson.
Így gyűjtögetitek a sérelmeket és mindenki elégedetlen.
Keress munkát, költözz el. Így élheted a saját életedet és egyenrangú felnőtt emberekként eldönthetitek apáddal, hogy tartsátok-e a kapcsolatot, vagy sem.
Ez a női nevelés eredménye..
40F
60%: Te azért elég sötét vagy. Engem és a tesómat anyám egyedül nevelt fel. Teljesen normális ember lett mindkettőnkből, több diploma fejenként, család, gyerekek.
Az alkoholista apánk meghalt amikor én egy éves voltam, a tesóm 8. Persze, sajnálom őt, de őszintén? Jobban jártunk így. Nyugodt, békés gyerekkorunk volt. Annyi idős vagyok, mint te. Szétnézek és nem sok normális férfit látok apáink korosztályában. A tiéd sem lehetett az, ha ekkora gyökeret nevelt. Mi ez a középkori felfogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!