Te vagy a beteg, kérdező. Nem az akinek normális. Ezek szerint az frusztrál hogy más meg ezt megteheti az anyjával? Csúnya dolog az irigység. Persze érthető a részedről de az amilyen agresszíven ezt eloadod az undorító. Nincs saját életed hogy masokeval foglalkozol te "idióta"?! Képzeld van olyan család ahol az is természetes hogy az apa előtt meztelenkedik a lánya. Na mi ez már, erre is frocsogjel....
2019. febr. 16. 06:59
32/43 anonim válasza:
Jesszusom, legközelebb azzal jöttök hogy a gyerekeitekkel dugni normális dolog...
2019. febr. 16. 07:16
33/43 anonim válasza:
#32es. Senki nem mondta. Ez csak a te beteg agyadban született meg. Miért olyan nehéz megérteni azt hogy vannak emberek akik között ennek a dolognak NINCS szexuális töltete? A válaszolok 98 százaléka szerint ez természetes dolog és rendben van. De nyilván a világ a hülye és csak te vagy normális.
2019. febr. 16. 09:00
34/43 anonim válasza:
szerintem itt csak egy eset lehetséges
normális, ha a puszit kapóban ez semmilyen rossz érzést nem kelt
minden más esetben nem normális
2019. febr. 16. 10:55
35/43 anonim válasza:
Most annyi, de annyi embert fel kéne jelenteni azért, mert elvileg szexuálisan közeledik a saját gyerekéhez egy hülye nyakra puszi miatt... Felesleges.
Már maga a kérdés is az. Felesleges.
Törődjünk inkább a magunk dolgával, de persze, akinek nincs élete annak nehéz.
2019. febr. 16. 11:15
36/43 A kérdező kommentje:
#31eske!Tanuljál már szövegértést!Kifejtettem,hogy ez nem valós dolog,legalábbis én nem láttam ilyet anya-lánya között,de leírtam mi ihlette a kérdésem!!!
Egyebként meg megírtam azt is,hogy anyámmal nagyon jó volt a kapcsolatom,imádott,DE sosem puszilgatta a nyakam még gyerekként sem!18 felett ez pláne nem normális valós anya-lánya kapcsolatban sem!
2019. febr. 16. 14:04
37/43 anonim válasza:
36oska! De, normális. Nalatok nem volt SZOKÁS! nálunk meg nem szokás meztelenkedni egymás előtt de vannak akiknél meg ez a természetes. Törődj már bele.
2019. febr. 16. 14:41
38/43 anonim válasza:
Nem értem amúgy hogy miért teszel fel teljesen más kérdést mint ahogy az megtortent. Egy idegen vagy nem rokon nő nem puszilgathat az arcomon se. A barátnőimmel se szoktam puszilkodni. Ugyanez vonatkozik a random férfiakra is. De egy szülő teljesen más. Mivel kiskoromtol kezdve mindennapos volt hogy puszilgatnak. Felnőttként is megpuszilhat mivel ugyanúgy a gyereke vagyok. Ha a nyakamon akkor a nyakamon, jesszusom és akkor mi van?
2019. febr. 16. 14:47
39/43 anonim válasza:
"18 felett ez pláne nem normális valós anya-lánya kapcsolatban sem!"
Szerinted nem normális. Fogd már fel. Nincs olyan, hogy normális. Úgy általában. Van akinél az, van akinél nem az. És ez mindenre érvényes, nemcsak a nyakra puszira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!