Nyakra puszi anya és lánya közt mennyire "normális"? A lány elmúlt 18. Vélemény?
1. Neked mi közöd van hozzá?
2. Sajnálom hogy ilyen sz*r a kapcsolatod anyaddal hogy ez neked ennyire kiveri a biztosítékot. Mert tetszik vagy sem ez egy normális anya lánya kapcsolatban természetes és senki nem lát bele semmit.
#22:Ne vedd a szádra anyámat te idióta,már rég nem él!
Mellesleg nem rokonok,de olyasmi a kapcsolatuk,és szerintem ez szexuális jellegű közeledés volt,azért érdekelt,hogy egy anya lánya kapcsolatban előfordul e ilyen,ha a "gyerek" már felnőtt.Mivel szerintem ott sem,nem csak barátok között nem.
Mit meg nem adnék, ha az én nyakamat puszilgatná édesanyám.... Nektek meg ez a legnagyobb problémátok.
Nekem párom anyukája is van, hogy a vállamon megpuszil vagy a nyakamon, fejemen stb. Nekem nincs anyukám, ő pedig szeret, elfogad, kb. a lányának tekint. Nekem jól esik, tányért is vághatna a fejemhez, ez azért kellemesebb. Hozzátartozik, hogy kb 3-4 havonta találkozunk csak, mert mi külföldön élünk.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!