Nyakra puszi anya és lánya közt mennyire "normális"? A lány elmúlt 18. Vélemény?
A kérdést írhatta a lány is, mert kíváncsi, kinek mi a véleménye erről a kapcsolatról.
Szerintem teljesen rendben van, az én felnőtt gyerekeimnek is adok puszit, arcra, ha éppen úgy sikerül, akkor nyakra. És ezzel semmi bajuk sincs, természetes. Persze, ha nekik ez zavaró lenne, nem csinálnám.
Teljesen normális. Anya ha megölel szokott adni puszit a nyakamra. Nekem semmi bajom nincs vele pedig barátom is van.:)
17/L
Kilences válaszoló, sehol sem látom, hogy említette volna a kérdező, hogy csókolgatta, mint ahogy te írtad már.
Egy puszi egy anyától a gyerekének. Ennyi. Semmiféle osszevissza csókolgatásról sem volt szó, mint ahogy te írtad.
Az anyja lesmárolja a felnőtt lányát?
Beteges, perverz, az ilyet börtönbe kéne zárni.
29F
#9!!!!Pontosan!!!Erre gondoltam én is!
Azért írtam,hogy 18 felett van a gyerek,mert van az a kor,amkikor ez inkább furcsa,kint természetes is normális.Nem 5 éves,hanem 18 feletti... Szerintem is erogén zóna a nyak,és ez sem anya lánya kapcsolatban nem normális,megszokott sem két nő között,HA csak barátok.
Egyébként nem félre sikerült dolog volt,az anyuka direkt a nyaka hátuljára adott puszit a lánynak.
*amikor
*mint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!