A szüleim engem hibáztatnak a mama haláláért, mit tegyek?
Lehet lesz még itt meglepetés. Ha a mamád jobban szeretett téged, akkor lehet, hogy elő fog kerülni egy végrendelet. Rákos volt, biztos gondolt rád, hogy esetleg nem éli túl.
Részvétem a mamádért, a szüleidről meg igyekezz majd leválni. Ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük. Amint teheted lépj le a mérgező környezetükből.
Esetleg a papádhoz nem tudsz költözni? Neki is jó lenne, neked is.
Sajnos ha van is végrendelet, anyádnak jár a köteles rész én úgy tudom... De hátha a nagyi kitalált neked valamit!
Őszinte részvétem.
Szüleid gyűlölték a mamát, és gyűlölnek téged is, mert jóban voltál vele. Mivel a halottról már nem szokás gyűlölködően beszélni (ill. így gondolni rá), ezért az iránta érzett gyűlöletüket is rád vetítik. Ott akarnak bántani, ahol a legjobban fáj, ezért mondanak ilyet.
Mit tegyél? A lehető leghamarabb próbálj távol kerülni anyádtól és nevelőapádtól. És gondolj arra, hogy a nagymamád pontosan érezte, hogy te mennyire szeretted, és egyedül ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!