Ti engednétek a közel 18 éves lányotoknak, hogy 26 éves barátja legyen? Elég rendes fiúnak nézem, nem csinál rossz dolgokat, tisztességes munkája van. Lányom jövőre készül egyetemre.
Figyelt kérdés
2019. febr. 14. 09:53
21/25 anonim válasza:
20 eves voltam, parom 27 mikor ossze jottunk.
Eltelt 20 ev es egyutt vagyunk!
Hagyd, hagy elje az eletet, hagy gyujtos tapasztalatokat, olykor pofonokat! Attol erosodik az ember!
22/25 anonim válasza:
A sráctól függ. Ha csak amolyan “trófeavadász” és tetszik neki, hogy egy fiatal lánnyal van, az hamar kiderül. De először is annak örülnék a helyedben, hogy nem egy veled egykorút visz haza😂 nyilván abba sem szólhatnál bele. Amúgy belegondolva.... én 17 évesen vittem haza az akkor 27 éves fiúmat. Megismerték, megszerették.... eltelt 4év majd kiderült nem épp ő a szőke herceg számomra. 21 évesen megismertem a férjem, aki akkor volt 29. Nyilván erre sem szóltak semmit. 😂
23/25 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy nem (nekem is volt 17 évesen huszonéves barátom). Azok a pasik, akik huszonévesen tiniknél próbálkoznak, és nem csak szexkapcsolatra, azoknál általában valami gixer van, hogy nem találnak korukbeli nőt. A lányom jobb esetben egyetemre megy, az a dolga, hogy randizgasson, utazgasson, részt vegyen különféle cserediákprogamokon, ne pedig lekösse magát 18 évesen, és 28 évesen, kisgyerekkel, jöjjön rá, hogy még nem élt.
24/25 anonim válasza:
18 évesnél már aztán tényleg semmi közöd sincs hozzá. Vagy ha 30 lesz, a pasija meg 38, akkor azt is kiírnád ide?
25/25 anonim válasza:
Szerintem is ennyi korkülönbség még belefér.
Én 16 évesen jöttem össze az akkor 22 éves barátommal.
Amikor egyetemre mentem sokminden megváltozott körülöttem és végül szakítottunk.
Ha normális a srác, akkor nem lesz vele gond szerintem. Az meg hogy ki milyen nem feltétlenül függ össze az életkorával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!