Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a közel 18 éves...

Ti engednétek a közel 18 éves lányotoknak, hogy 26 éves barátja legyen? Elég rendes fiúnak nézem, nem csinál rossz dolgokat, tisztességes munkája van. Lányom jövőre készül egyetemre.

Figyelt kérdés
2019. febr. 14. 09:53
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

20 eves voltam, parom 27 mikor ossze jottunk.

Eltelt 20 ev es egyutt vagyunk!

Hagyd, hagy elje az eletet, hagy gyujtos tapasztalatokat, olykor pofonokat! Attol erosodik az ember!

2019. febr. 17. 13:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A sráctól függ. Ha csak amolyan “trófeavadász” és tetszik neki, hogy egy fiatal lánnyal van, az hamar kiderül. De először is annak örülnék a helyedben, hogy nem egy veled egykorút visz haza😂 nyilván abba sem szólhatnál bele. Amúgy belegondolva.... én 17 évesen vittem haza az akkor 27 éves fiúmat. Megismerték, megszerették.... eltelt 4év majd kiderült nem épp ő a szőke herceg számomra. 21 évesen megismertem a férjem, aki akkor volt 29. Nyilván erre sem szóltak semmit. 😂
2019. febr. 17. 15:53
 23/25 anonim ***** válasza:
18%
Saját tapasztalatból mondom, hogy nem (nekem is volt 17 évesen huszonéves barátom). Azok a pasik, akik huszonévesen tiniknél próbálkoznak, és nem csak szexkapcsolatra, azoknál általában valami gixer van, hogy nem találnak korukbeli nőt. A lányom jobb esetben egyetemre megy, az a dolga, hogy randizgasson, utazgasson, részt vegyen különféle cserediákprogamokon, ne pedig lekösse magát 18 évesen, és 28 évesen, kisgyerekkel, jöjjön rá, hogy még nem élt.
2020. jún. 6. 16:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
18 évesnél már aztán tényleg semmi közöd sincs hozzá. Vagy ha 30 lesz, a pasija meg 38, akkor azt is kiírnád ide?
2020. jún. 7. 11:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is ennyi korkülönbség még belefér.

Én 16 évesen jöttem össze az akkor 22 éves barátommal.

Amikor egyetemre mentem sokminden megváltozott körülöttem és végül szakítottunk.

Ha normális a srác, akkor nem lesz vele gond szerintem. Az meg hogy ki milyen nem feltétlenül függ össze az életkorával.

2022. máj. 7. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!