Miért rossz a zacskós leves? Mi van benne? Miből készül?
Vifon csirkés leves összetevők:
Tészta (91,7%): búzaliszt, pálmazsír, tápióka, só, módosított keményítő, cukor, stabilizátorok: trifoszfátok, kálium-karbonátok, nátrium-karbonátok; kurkuma, Leves alap (8,3%): só, pálmaolaj, cukor, ízfokozók: mononátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát; maltodextrin, aroma (mogyoró), chili, fokhagyma (1%), bors, hidrolizált szójafehérje, szárított póréhagyma (0,8%), színezék: E 150a; csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551; antioxidáns: E 306
Ha tényleg érdekel, egyesével utánanézel a számodra ismeretlen összetevőknek és fogalmaknak, pl a tudatos vásárló weboldalon. Ezek a hatásvadász kérdések és a 2-eshez hasonló közhelyes válaszok hót' feleslegesek.
#5 nagyon nem érted a lényeget .
Azt mindenki tudja hogy a viz az kell. Mit tartalmaz stb.
A levesröl fejtettük ki véleményünket ami neked nincs ;)
Szerintem a fő probléma vele az, hogy magas a sótartalma - ez nem halálos, csak figyelembe kell venni és mértéket kell tartani.
Ez a "vegyipari termék" meg "mesterséges anyag" mánia akkora sületlenség. Attól még, hogy egy anyagot a természetben előforduló biológiai reakció hozott létre, nem lesz automatikusan egészséges. Az adalékanyagoknak is megvan a maga előnye, adott esetben hátránya is, a kettőt mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!