Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért rossz a zacskós leves?...

Miért rossz a zacskós leves? Mi van benne? Miből készül?

Figyelt kérdés

2018. máj. 9. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Mert semmi hasznosítható tápanyag nincs benne amitöl fejlődni tudnál fűszersó tészta forróvíz . Olyan mintha kartont rágnál kb
2018. máj. 9. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Tömény mesterséges anyagokat szervetlen alkotókat tartalmaz , sok nátrium tartósító ízfokozó kémiai szerekből áll . Ez nem táplálék hanem ízletes lassú mérgek .
2018. máj. 9. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Mert megf0sat.
2018. máj. 9. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vifon csirkés leves összetevők:


Tészta (91,7%): búzaliszt, pálmazsír, tápióka, só, módosított keményítő, cukor, stabilizátorok: trifoszfátok, kálium-karbonátok, nátrium-karbonátok; kurkuma, Leves alap (8,3%): só, pálmaolaj, cukor, ízfokozók: mononátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát; maltodextrin, aroma (mogyoró), chili, fokhagyma (1%), bors, hidrolizált szójafehérje, szárított póréhagyma (0,8%), színezék: E 150a; csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551; antioxidáns: E 306


Ha tényleg érdekel, egyesével utánanézel a számodra ismeretlen összetevőknek és fogalmaknak, pl a tudatos vásárló weboldalon. Ezek a hatásvadász kérdések és a 2-eshez hasonló közhelyes válaszok hót' feleslegesek.

2018. máj. 9. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
#1, #2 a vízben sincs hasznosítható tápanyag és szervetlen, akkor vizet se igyatok! Meglátjuk meddig bírnátok.
2018. máj. 10. 01:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert inkább vegyipari termék mint élelmiszer.
2018. máj. 10. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

#5 nagyon nem érted a lényeget .

Azt mindenki tudja hogy a viz az kell. Mit tartalmaz stb.

A levesröl fejtettük ki véleményünket ami neked nincs ;)

2018. máj. 10. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a fő probléma vele az, hogy magas a sótartalma - ez nem halálos, csak figyelembe kell venni és mértéket kell tartani.


Ez a "vegyipari termék" meg "mesterséges anyag" mánia akkora sületlenség. Attól még, hogy egy anyagot a természetben előforduló biológiai reakció hozott létre, nem lesz automatikusan egészséges. Az adalékanyagoknak is megvan a maga előnye, adott esetben hátránya is, a kettőt mérlegelni kell.

2018. máj. 12. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!