Mi a véleményetek? Jobb eltitkolni mi mennyibe kerül?
Másfél éves a lányom az apukája szeptember óta külföldön dolgozik, előtte szinte sosem kapott új ruhát vagy játékot... Mióta kint van azóta igen. Szombaton például kapott egy kis táskát, mindent a vállára nyakába akaszt, ezt pedig megláttam a boltba és megvettem, 3000 Ft volt, viszont mivel nőből van egész biztos ki fogja használni 5 év múlva is...!illetve kapott szintén 3000 Ft ért egy szívószálas itató poharat, meg 1200 Ft ért egy mágikus rajztáblát.
Viszont most jön a lényeg, megyek át a szüleimhez és hallom ahogy ezt beszélik ki, majd nekem is mondják hogy na ez a 2 már 6000 forint... De olyan furán.... Leirni nem lehet. Egyértelműen sokalják. Tőlem anya kérdezte meg mennyi volt, én pedig őszinte voltam. Viszont úgy érzem el kell inkább titkolni mert nem nagyon tetszik nekik! Hozzá teszem apám heti 8000 ftot kB eliszik, édesanyám pedig 2-3naponta vesz 1500 ft ért dohányt... Szóval én is mondhatnám nekik hogy mikre költenek, de ahogy nekik sem úgy nekem sincs közöm csak tisztelem őket annyira hogy nem szólok nekik erről
a táska ilyen kis korban hülyeség, nem tesz jót ha a nyakába akasztod,de tény hogy félreteszed későbbre és jó lesz. Szívószálas pohár hááát tényleg kicsit drága,de szíved rajta. Anyukádnak nincs ehhez semmi köze, viszont meg tudom érteni miért furcsálja ezeket. Járj el baba-mama expora és társaira és akkor abban benne van a kutatás élvezete (mint egy kincskeresés). Én is imádok vásárolni,de tudom, hogy a pénztárcám ehhez nem elég vaskos, ezért én pl. adomány boltba járok vásárolni...
igen-igen most több millió van félretéve és persze dőzsölni kell az életben, nem pedig végig koplalni, viszont naaaagyon könnyen elkapja az embert a ló és könnyen elköltődik a pénz amiért nem te dolgozol kint.
szóval igazad is van, meg nem is.
előtte szinte sosem kapott új ruhát vagy játékot.
ÉS gondolod, az a helyes, ha most baromságra szórod a pénzt, mert van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!