Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van joga az anyámnak...

Miért van joga az anyámnak belenézni az utazótáskámba?

Figyelt kérdés

Amikor elmegyek egyetemre, akkor szeretem bezárni az itteni szobámat, nyugodtabb vagyok. De ez őt nem állítja meg, előkapja a pótkulcsot, bemegy és tesz-rendez amit akar.

Nehezen tudom elmondani bárkinek, mert ilyenkor mindig megfulladok a könnyeimbe, ezért leírni sokkal könnyebb. Tényleg joga van mindehhez? Bármi válasz megnyugtatna.

20/L

2019. febr. 9. 15:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
38%

Degenerált igen szerintem az az anya aki a lányát nagykoruként megveri mert pl tampont epilátort talál.. Erről ennyit,amugy jehovás szektások azoktol ez minden napos.. Nem oknélkül nem tartom a kapcsolatot..

36N

2019. febr. 10. 18:58
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, ahogy már írtam (7. valasz), az én gyerekem 15 éves és én nem járkálok a szobájába, ha nem szükséges. Nem nyitogatom a szekrényét, nem nézek bele a táskájába, nem nyúlok bele a zsebébe, stb. De ha fogna magát és bezárná az ajtaját, amikor elmegy, vagy feltűnően próbálná a táskáját rejteni, bizony érdekelne, hogy miért teszi. Mi az, amit rejtegetni kell a szülő elol. Drog, alkohol, cigi -mondom, az en gyerekem 15- ezeknek semmi keresnivalója nála. De nálunk, ahogy már írtam, alapesetben ott a bizalom és a magánszféra. Pl anyósom is itt él nálunk, külön szinten, ha pl elutazik, a szobájába akkor se megy be senki, max szellőztetni.
2019. febr. 10. 19:04
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

31!

Nem írt ilyesmit a kérdező. A te anyád nem az ő anyja.

2019. febr. 10. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!