Miért van joga az anyámnak belenézni az utazótáskámba?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek egyetemre, akkor szeretem bezárni az itteni szobámat, nyugodtabb vagyok. De ez őt nem állítja meg, előkapja a pótkulcsot, bemegy és tesz-rendez amit akar.
Nehezen tudom elmondani bárkinek, mert ilyenkor mindig megfulladok a könnyeimbe, ezért leírni sokkal könnyebb. Tényleg joga van mindehhez? Bármi válasz megnyugtatna.
20/L
2019. febr. 9. 15:14
31/33 anonim válasza:
Degenerált igen szerintem az az anya aki a lányát nagykoruként megveri mert pl tampont epilátort talál.. Erről ennyit,amugy jehovás szektások azoktol ez minden napos.. Nem oknélkül nem tartom a kapcsolatot..
36N
32/33 anonim válasza:
Nézd kérdező, ahogy már írtam (7. valasz), az én gyerekem 15 éves és én nem járkálok a szobájába, ha nem szükséges. Nem nyitogatom a szekrényét, nem nézek bele a táskájába, nem nyúlok bele a zsebébe, stb. De ha fogna magát és bezárná az ajtaját, amikor elmegy, vagy feltűnően próbálná a táskáját rejteni, bizony érdekelne, hogy miért teszi. Mi az, amit rejtegetni kell a szülő elol. Drog, alkohol, cigi -mondom, az en gyerekem 15- ezeknek semmi keresnivalója nála. De nálunk, ahogy már írtam, alapesetben ott a bizalom és a magánszféra. Pl anyósom is itt él nálunk, külön szinten, ha pl elutazik, a szobájába akkor se megy be senki, max szellőztetni.
33/33 anonim válasza:
31!
Nem írt ilyesmit a kérdező. A te anyád nem az ő anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!