Miért van joga az anyámnak belenézni az utazótáskámba?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek egyetemre, akkor szeretem bezárni az itteni szobámat, nyugodtabb vagyok. De ez őt nem állítja meg, előkapja a pótkulcsot, bemegy és tesz-rendez amit akar.
Nehezen tudom elmondani bárkinek, mert ilyenkor mindig megfulladok a könnyeimbe, ezért leírni sokkal könnyebb. Tényleg joga van mindehhez? Bármi válasz megnyugtatna.
20/L
2019. febr. 9. 15:14
22/33 anonim válasza:
1200 Ft egy új zár de te itt rinyalsz.
Nem csoda ha bemegy a szobába egy zárat nem cserélsz ki.
23/33 anonim válasza:
22!
Na és elárulod, mégis milyen jogon cserélhetne zárat az anyja lakásában?
24/33 anonim válasza:
Pont annyira ahogy belenézhet anyja a privát táskájába.
1-1 sorry
25/33 anonim válasza:
A saját lakásában a tulajdonos rendelkezik. A kérdezonek semmi joga zárat cserélni. A táskába nézegetés bunkóság, de semmi sem tiltja.
26/33 A kérdező kommentje:
Zárcsere még elméleti síkon sem jutott eszembe. Különben is, van neki tolvajkulcsa, szóval ő még a falon is simán átmegy. Illetve, egy utazótáskát sem a zárt ajtók mögött tartunk, hanem utazunk, jövünk-megyünk vele.
2019. febr. 10. 17:43
27/33 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom, le kell ülni vele és megbeszelni
28/33 anonim válasza:
Az ilyennekkel(degenáráltak) nem lehet beszélni,csak eljönni és eltünni előlük..
36N
29/33 anonim válasza:
Miért degenerált? Ha az én gyerekem úgy menne el napokra itthonról, hogy kulcsra zárná a szobáját, az lenne az első gondolatom, hogy rejteget valamit, akit nagyon nem kellene. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezt a következtetést vonná le.
30/33 A kérdező kommentje:
És nem szabad rejtegetni vagy mi van? (Persze semmi tiltott, illegális dologra nem kell gondolni.)
2019. febr. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!