Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérjek én elnézést Aputól...

Kérjek én elnézést Aputól vagy maradjon a "örihari"?

Figyelt kérdés

Lassan 2 nem szólunk egymáshoz. Onnét jött a dolog, hogy összevesztünk, slussz kulcsot kicseréltem a kocsihoz és szerinte a lemerült elemes kulcsot felcseréltem a jól működővel majd amikor szóvátette én indulatosan letettem az asztalra és mondtam "hogy akkor csináld meg Te" erre rámkiabált ( nagyon ijedős vagyok ha kiabál gyerekkorom óta ha kiabál Apu félek ) ,hogy én neki nem segítek, én meg mint írtam megijedtem ,de erőt vettem magamon és én is ordítottam majd a több családban is szokásos "hogy beszélsz az Apáddal "c. kérdés jött.

Erre közelebb lépten hozzá és mondtam neki hangosan, hogy ne ordibáljál velem, néztünk egymás szemébe mint a halak, de mereven, dühösön. Aztán fogtam magam otthagytam.

Ő megharagudott rám, és látni sem akar. Pedig mindig sülve főve együtt csináltunk mindent, nem mindent azért, de nap 24 órájából 4-et biztos együtt lógtunk, dumcsiztunk. (Modern megfogalmazás)

Az a félelmem, hogy ügye ha én kérek bocsánatot azzal azt a erényt, hogy kiálltam magamért és visszaszóltam elvesztem.

De veszettül hiányzik a társasága..

Ha nekem valaha is mondták volna, hogy 2 hétig nem beszélünk kiröhögöm...

2019. febr. 6. 21:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

"Lassan 2 hete nem szólunk egymáshoz" első mondat.

Bocs mobilon írok az meg akad. :)

2019. febr. 6. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Ő szóvá tett valamit, te pedig indulattal reagáltál rá és te ezt nevezed erénynek??? Nem vagy semmi....
2019. febr. 6. 21:09
 3/14 anonim válasza:
96%

Szerintem kár veszekedni ilyen hülyeségen.

Beszélj vele, jobb a békesség.

2019. febr. 6. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
#2 ja...hogy az apja mindig kiabalhat vele, nem zavarja, hogy a gyereke olyankor fel, vagy sosem tunt fel neki.?! Most vegre kiallt magáért, ami serti apuka önérzetét.
2019. febr. 6. 21:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen apróság miatt kár haragot tartani. Kérj bocsánatot, főleg, ha te voltál először indulatos. Vagy kezdheted azzal, hogy "apu, nagyon hiányzik a társaságod, hagyjuk már abba az ellenségeskedést, kérlek".
2019. febr. 6. 21:23
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Eléggé beteges nekem az egész szitu...
2019. febr. 6. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

4: "szerinte a lemerült elemes kulcsot felcseréltem a jól működővel majd amikor szóvátette én indulatosan letettem az asztalra és mondtam "hogy akkor csináld meg Te"

Nem az apja kezdte a balhét, tanulj meg olvasni. A kérdező csinálta a fesztivált és nem ilyen helyzetben kell kiállni magáért, hanem olyanban, ahol szükség is van rá. Azt pedig nem tudom hol olvastad, bár ezek után el tudom képzelni, hogy a szavakat sem érted, mert az értő olvasás neked nem nagyon megy, hogy az apja állandóan kiabál vele. És még finom voltam, meg nőies.

2019. febr. 6. 21:32
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 szerintem meg te olvasd el megegyszer hogy mit irt a kerdezo. Ott van benne, hogy:...erre ram kiabalt, nagyon ijedos vagyok ha kiabal gyerekkorom ota ha kiabal apu felek. Erre erot vett magan, es vissza szolt neki.. Tehat eddig nem tette. Apu kiabalt, o felt megijedt, apu meg csinalhatta eveken keresztul. Most egyszer o emlte fel a hangjat elsore, es amukor jott a szokasos kiabalas most vissza szolt.. Hinnye..tenyleg ismert turnie kellett volna.. "Franko...
2019. febr. 6. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Szép család lehettek,,gondolom anyut veri is..
2019. febr. 6. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Odamégy hozzá, közlöd vele, hogy "hülye állat vagy", lehet a vadbarom kifejezést is használni, majd két kezed közé veszed a fejét és megpuszilod.
2019. febr. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!