Mit tegyek az alábbi helyzetben? Féltem a kapcsolatot köztünk!
Apai nagyszülők neveltek, de az utolsó jónéhány évbe már csak a Nagymamám.
Édesapámmal is jó kapcsolatot ápolok.
Mindenféle régi, kiskorom alatt történő összeveszések (illetve néhol komoly mentális betegségek) miatt mára ketten maradtunk Apámmal.
Ő is egyedülálló, én is.
Egymásra számíthatunk csak.
A Nagyimtól megörököltem a lakást, amit ugye Apám kapott volna egyeneságon, tehát ajándékozás történt. Ezért kicsit függőnek érzem magam tőle. Támogat is pénzben, nem lenne rá szükségem, bár jól jön.
Ha szerelés kell, ő tudja elvégezni, én nőként, egyedül nem.
Mostanában sokat találkoztunk. Mindketten magányosak vagyunk és egymásra szorulunk.
Az eltérő gondolkozásmód a gond.
Ő felelőtlen, nem tudatos, nem egészségtudatos, nem spórol (sőt, az enyémhez képest majdnem dupla pénzből hitelkeretre költ). Vannak betegségei is és szerintem agyilag se ok minden. Viszont az a felfogása, hogy mindenképp dolgozz, ha rossz is, dolgozz, minimum 8 órában dolgozz és kuss. Ne várd, hogy szeresd a munkád. Dolgozz.
Nem volt jó élete, jó munkahelye, de egy normális, legalább 10 évig tartó kapcsolata se.
Itt kezdődnek a bajok.
A munkához való hozzáálláson összevesztünk legutóbb. Igazából évekre visszamenőleg az összes veszekedés és vita erre a témára vezethető vissza.
Jelenleg irtózatosan szenvedek a munkahelyemen, és leginkább Apám miatt maradok ott.
Mit tennétek?
Az tény, hogy támogat, ezt nem véletlen írtam többször is.
Ugyanakkor nem ezt nevezném annak, hogy mindent a seggem alá rak. Úgy gondolom, igyekszem felelősen élni, képzem magam, céljaim vannak, félreteszek, intézem a lakás ügyeit....
Megtudhatja már csak a munkája miatt is.
Meg néha eljár ott, ahol lakom. Kommentálni is szokta a redőnyt. Növényeim vannak, mert imádom őket, némelyik örökség, némelyik már saját. Viszont a redőnyt néha leengedem valamennyire, mert élhetetlen meleg van nálam télen-nyáron.
Na erre kapok megjegyzést a növények miatt. Meg a függönyre. :D
Az "agybaját" úgy értem, hogy kezd feledékeny lenni, mindenre rosszul emlékezni, persze senkinek se hisz.
Rengeteget iszik is, hétköznap 2-4 sör, hétvégén folyamatosan, megvan napi 8 is.
Tehát aggódom érte, a kapcsolatunkért is.
A virágot ő is szereti, pont félti - az én virágomat az én redőnyömtől. Nekem pedig legyen melegem...
Az a gond, hogy vagy nyuszi módjára beszélek, vagy amikor határozottan, akkor tiszteletlennek érzik.
Felnőtt vagy gondolom,oda mész ahova akarsz dolgozni..
A pasidat is ő fogja kinézni?
Na én ezért nem fogadtam el semmit családtól(kártevők)mert az eredménye h le kéne menni cserébe kutyába.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!