Mitt tegyek? Haza vihetnek a rebdőrök? SOS.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 4 hónap múlva 18 leszek. 2 éve együtt vagyok a 20 éves barátomal. Nagyon szeretjük egymást. A szüleim eleinte tíltottak a barátomtol. Aztán kezdték el fogadni. Minden héten lejött hozzám látogatóba (320 km-re lakik tőlem) egy alkalommal el fogadták másik alkalommal nem és ez így ment hónapokig. És ebböl már nagyon elegem lett. Folyton halgatni hogy ocsmány dolgokat mondanak mind kettőnkre. Na szóval ebböl nagyon elegem lett és meg kértem a barátomat hogy hagy költözek hozzájuk. Bele is egyezet. 1 napja itt vagyok vele. De a szüleim azzal fenyegetőznek hogyrendőröket küldenek rám ha nem megyek haza. Szerintettek mitt érhetnek el vele? Haza vihet a rendőr így hogy szabad akaratombol jöttem ide és 4 hónap kell hogy 18 legyek? És olyanokal is fenyegetőznek hogy ha nem megyek haza akkor el jönnek ide a barátom lakására és meg ölnek mind kettőnket.2019. jan. 30. 07:33
31/38 anonim válasza:
Kedves kérdező. Szerinted lottónál számít, hogy 4találat kellett volna még az ötöshöz??
Semmit nem számít az a 4 hónap, de még a napján is fiatalkorúnak számítasz, csak másnap tudnál le is lépni. Viszont a fiút és a családját is elő lehet venni, mivel sértették szüleid jogait. Ők felelnek érted és nem más.
32/38 Moncsicsi9876 válasza:
#28 Gratulálok a hozzaszolasodhoz.Igazi jó tanácsokat adsz egy kiskorú gyereknek aki pikk pakk ott hagyja az iskolát, lelép otthonról , és ezt mind egy srác miatt mert mondván ő mennyire szerelmetes.Szerelembol biztos el tudja magát majd tartani, !Ugye?! 8 osztállyal pláne,amikor egy wc takarítónak is majd csak hogy nem ,rendelkeznie kell érettségivel.Mert a mostani munkaerő piacon egy érettségi alapnak számít nem meg 8 osztály.Es persze a csajnak a szülei a gonoszak mert tehetetlensegukbe,és duhukbe elejtenek ilyen szavakat a szájuk hogy a lanyukra hassanak,és térjen haza a szülői házba.Gondolom meg van és volt a miertje hogy a szülők nem nézték jó szemmel a srácot.Gondolj csak bele amikor a csaj összejött a sráccal meg csak 15 múlt ,azt írja a srác 320 km-re lakik tőle és minden héten lement hozzá látogatóba ergo ott is "aludt".Nem nagyon hiszem el hogy akármelyik szülőnek ez lenne az élete ne tovabbja hogy a 15 éves lanyuknal minden héten egy 17 éves vadidegen srac ott "aludjon".Szerintem nagyon is jól bírták idáig a szülei a kiképzést.Es merem feltételezni próbálták szep szóval észhez téríteni a lányukat,csak úgy látszik sikertelenül.Ehelyett inkább a kedves kerdezo lefarcolt mindent hátrahagyva 320km-re a srachoz aki még ő is a szüleivel él.Csak azt nem értem kérdező a pasidnak a szülei nem ültek le veled beszélni,hogy ugyanmar ezt te hogy gondoltad?Vagy mihez akarsz kezdeni az életben?Mivel egy úgymond vadidegen családhoz koltoztel ,és ők tartanak el most még teged is,stb.A szüleid helyébe,ahogy már az előttem hozzászóló is írta rég kocsiba pattantam volna,és érted mentem volna.Ha tetszik neked ha nem.Egy jó tanácsot fogadj el tőlem,kapjal észhez,és lásd be, amit most le muvelsz az nem a helyes út számodra.
33/38 anonim válasza:
#32 Köszönöm, szerintem is. A szülőkkel vannak a problémák nem a gyerekkel.
34/38 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok Miss majdnem 18 vagyok milyen mesét adott elő a srácnak és a családjának.
35/38 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok, a pasi szülei mit szólnak a dologhoz. Vagy külön él tőlük?
36/38 anonim válasza:
Arra nem válaszoltál hogy 17 évesen végzettség nélkül mit akarsz dolgozni amiből albérletet fizetsz és eltartod magad?mert gondolom nem a pasi szülei nyakára mennél koloncnak.
37/38 anonim válasza:
Ne legyél felelőtlen, a saját érdekedben húzzál haza de most azonnal.
38/38 anonim válasza:
Remélem mindkettőtök pofáját szétb#sszák a rendőrök gumibottal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!