Mitt tegyek? Haza vihetnek a rebdőrök? SOS.
Buta vagy, mint a föld. Megmondom mi fog történni: te a farok után rinyálsz, aki majd felcsinál, de mivel nem volt munkád, ezért gyed sem lesz, alig fogtok megélni, nyomorogni fogtok, utána megint itt fogsz nyávogni, hogy mit csinálj, mert ezt már nem bírod tovább. Hány és hány lány fut a kan után, aki pedig mellette áll, azt ellökik.
És fogd fel agyilag, hogy jogilag kiskorú vagy. És ne legyél már ennyire ostoba, hogy a maradék négy hónapba kapaszkodsz. A helyesírásodon meg látszik, hogy inkább szoptál iskola helyett.
Aki mellette áll az mond ilyet?
"És olyanokal is fenyegetőznek hogy ha nem megyek haza akkor el jönnek ide a barátom lakására és meg ölnek mind kettőnket.
"
16!
Mert szerinted amit a kérdező mond, azt mindent feltétel nélkül el kell hinni? Mert szerintem jócskán osztani kell kettővel és még akkor se biztos, hogy közel van az igazság
Lehet hogy igy van 67%. Sőt az is lehet hogy hazudik. És az is hogy igazat mond. Én a legutóbbiból indulok ki mert nincs semmilyen kézzelfogható ok amiért ezt a 2es osztót vélelmeznem kéne. Teljesen ellenőrizhetetlen. Igy én a kérdésben felvázolt helyzetre adok választ és nem annak a 2vel osztott verziójára.
Én pl 13 évesen azért nem szöktem el itthonról mert attol féltem hogy fater megöli muttert akkor. De nagy hiba volt. Menni kellett volna.
Vagy bármilyen más módon megszabadulni apucitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!