Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitt tegyek? Haza vihetnek a...

Mitt tegyek? Haza vihetnek a rebdőrök? SOS.

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 4 hónap múlva 18 leszek. 2 éve együtt vagyok a 20 éves barátomal. Nagyon szeretjük egymást. A szüleim eleinte tíltottak a barátomtol. Aztán kezdték el fogadni. Minden héten lejött hozzám látogatóba (320 km-re lakik tőlem) egy alkalommal el fogadták másik alkalommal nem és ez így ment hónapokig. És ebböl már nagyon elegem lett. Folyton halgatni hogy ocsmány dolgokat mondanak mind kettőnkre. Na szóval ebböl nagyon elegem lett és meg kértem a barátomat hogy hagy költözek hozzájuk. Bele is egyezet. 1 napja itt vagyok vele. De a szüleim azzal fenyegetőznek hogyrendőröket küldenek rám ha nem megyek haza. Szerintettek mitt érhetnek el vele? Haza vihet a rendőr így hogy szabad akaratombol jöttem ide és 4 hónap kell hogy 18 legyek? És olyanokal is fenyegetőznek hogy ha nem megyek haza akkor el jönnek ide a barátom lakására és meg ölnek mind kettőnket.

2019. jan. 30. 07:33
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Akkor egy kicsit sem számít az hogy 4 hónap múlva leszek 18?
2019. jan. 30. 09:06
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
N3m. Kicsit sem számít.
2019. jan. 30. 09:09
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Nem de ha komoly amit irsz akkor 4 hónap múlva folytathatjátok, akkor már nem lesz ilyen akadály.
2019. jan. 30. 09:11
 14/38 anonim ***** válasza:
82%
Haza vitethetnek,és ha nem jársz be suliba ugrik a csp is,amit 4 honap ha elköltözöl saját jogon is tudsz igényelni feltáve ha ott is jársz suliba
2019. jan. 30. 09:15
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

Buta vagy, mint a föld. Megmondom mi fog történni: te a farok után rinyálsz, aki majd felcsinál, de mivel nem volt munkád, ezért gyed sem lesz, alig fogtok megélni, nyomorogni fogtok, utána megint itt fogsz nyávogni, hogy mit csinálj, mert ezt már nem bírod tovább. Hány és hány lány fut a kan után, aki pedig mellette áll, azt ellökik.

És fogd fel agyilag, hogy jogilag kiskorú vagy. És ne legyél már ennyire ostoba, hogy a maradék négy hónapba kapaszkodsz. A helyesírásodon meg látszik, hogy inkább szoptál iskola helyett.

2019. jan. 30. 09:16
 16/38 anonim ***** válasza:
32%

Aki mellette áll az mond ilyet?

"És olyanokal is fenyegetőznek hogy ha nem megyek haza akkor el jönnek ide a barátom lakására és meg ölnek mind kettőnket.

"

2019. jan. 30. 09:28
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
320Km oda-vissza minden héten?
2019. jan. 30. 09:37
 18/38 anonim ***** válasza:
94%

16!

Mert szerinted amit a kérdező mond, azt mindent feltétel nélkül el kell hinni? Mert szerintem jócskán osztani kell kettővel és még akkor se biztos, hogy közel van az igazság

2019. jan. 30. 09:43
 19/38 anonim ***** válasza:
14%

Lehet hogy igy van 67%. Sőt az is lehet hogy hazudik. És az is hogy igazat mond. Én a legutóbbiból indulok ki mert nincs semmilyen kézzelfogható ok amiért ezt a 2es osztót vélelmeznem kéne. Teljesen ellenőrizhetetlen. Igy én a kérdésben felvázolt helyzetre adok választ és nem annak a 2vel osztott verziójára.

Én pl 13 évesen azért nem szöktem el itthonról mert attol féltem hogy fater megöli muttert akkor. De nagy hiba volt. Menni kellett volna.

Vagy bármilyen más módon megszabadulni apucitól.

2019. jan. 30. 09:52
 20/38 Moncsicsi9876 ***** válasza:
95%
Hazavihetnek persze mivel kiskorú vagy.
2019. jan. 30. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!