Mitt tegyek? Haza vihetnek a rebdőrök? SOS.
A 4 hónapoddal kitörölheted a feneked. Ha betöltötted a 18-at mész ahova akarsz.
Amúgy iskolával mi a helyzet? Miből óhajtasz megélni? Majd a kanod meg a családja eltart?
Szerintem most csomagolj össze anyukám és irány haza sűrű bocsánatkérések közepette, hogy ilyen meggondolatlan gyerek voltál. Mindenki követ el hülyeséget tinédzserként, tudjátok be ennek. A szüleid jót akarnak neked és nem szeretnék, hogy valami olyan helyzetbe kerülj, ami az egész életedre kihat (pl baba lesz).
Nekem is volt távoli szerelmem és nem is akarták elfogadni, mert 320 km-re nagyon nehéz kapcsolatot fenntartani, tehát valakinek költöznie kell.
Neked még vissza van gondolom az érettségi, nincs szakmád semmi, hova mennél dolgozni? Gyárba szalag mellé? Gondolom nem ez az életcélod.
Ha a barátod tényleg komolyan gondolja, és 4 hónap múlva is ugyanúgy szeret és akar, és a szüleidet is meg tudod nyugtatni, hogy te tanulni fogsz és van jövőképed, céljaid, és a kedves barátod is úgy áll hozzá és hozzájuk, akkor talán lehet belőle valami.
Viszont arra is számolj, hogy rettenetesen gyerekesen viselkedtél és joggal mérgesek rád. Az ember pedig mérgében mond hülyeségeket, de ha meg tudtok egymásnak bocsátani és kicsit az ő szemszögükből is néznéd a dolgokat akkor rájönnél, hogy mi a bajuk és akkor talán a családi béke is helyre áll.
Én biztos, hogy hazavitetnélek, mert 18 éves korodig én felelek érted, minden cselekedetedért és az egészségedért.
Aztán 4 hónap múlva odamész, ahova akarsz.
A 2 év egy 320 km-re levő kapcsolat esetén semmi, mivel nem vagytok együtt napi szinten, gyakorlatilag nem is ismeritek egymást. Amit havonta együtt töltöttetek órák, nem ad ki összesen egy hónapot sem.
Azért érdemes lenne tudni, hogy a szüleidnek mi a kifogásuk ellene, mert ők nem szerelmesek bele és nyilván jobban látják a hibáit/bűneit és azok jövőre gyakorolt súlyát.
Én azt mondom, hogy ne égess fel minden hidat magad mögött a szüleidnél, mert ezzel az ésszel fogsz te még nagykorúként is egy párszor hazakullogni, különböző pasiktól!
Te szellemi fogyatékos vagy?
Hányszor írjuk még le neked?
NEM! NEM SZÁMÍT!!!!!!!!!!!!!
Dehogynem számít! Mivel csak 4 hónap múlva leszel 18, így addig kiskorú vagy, és a szüleid felelnek érted.
Nagyon meggondolatlan vagy! A barátod legalább külön él a szüleitől? Van lakása? Amíg nem dolgozol el tud tartani? Vagy esetleg a család nyakára költöztél?
Tudom hogy nehéz, de GONDOLKODJ!
Addig ne nevezd magad nagykorúnak, amíg nem úgy viselkedsz!
A szomszéd kiscsaj is nem sokára 18,lelepett és nem vitték haza a rendőrök. Gyámügyre küldtek a szülőket. De mire a gyámügy intézkedett már 18 lett
Úgyhogy nem olyan biztos az hogy haza visznek.
De az ért ezt a pár hónapot kibirhattad volna. Aztán munka keresés után koltozhettél volna nyugodt szívvel.
Utolsó!
Dühében mondhat sokszor az ember, hogy kitekerem a nyakadat, megverlek, megöllek..stb, de ezeket csak fenyegetésből mondja, nincs mögötte szándék.
A szülei helyében már rég kocsiba/vonatra ültem volna és magam mentem volna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!