Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet kezelni a skizofr...

Hogyan lehet kezelni a skizofrén szülőt ha rátelepszik a gyerekére?

Figyelt kérdés
Édesapám teljesen ránk telepszik. Anyagilag is elvárja, hogy segítsünk, mert ő nem tudja beosztani a pénzt amit keres. Több napra akar eljönni hozzánk a 35 nm-es lakásba, ahol csak 1 szoba van (2en élünk itt a Férjemmel). A jövőbeli terve az, hogy közösen veszünk majd házat, amit mi már többször is elutasítottunk, de nem érti meg. Nehéz természete van, nem szeretnénk magára sem hagyni de ez a helyzet sem jó, sajnos diagnózisa van a betegségéről. Tapasztalatokat várok, kinek mi segített, hogyan oldotta meg, hogy jó legyen?
2019. jan. 26. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Meg kell várni amìg felèpül a betegsègből,aztán tanulja meg beosztani a pènzt.

Èn is skizofrèn VOLTAM,ebből ki lehet gyògyulni.

2019. jan. 26. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló! Örülök, hogy jól vagy! Elmondanád, kérlek, hogy mi segített Neked? A környezeted hogy viszonyult hozzád?
2019. jan. 26. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A skizofrénia NEM gyógyítható, csag gyógyszerekkel normál szinten tartható az illetö!
2019. jan. 26. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
9%

Èn vallasos vagyok,abban bìztam,hogy Isten meggyògyìt.

Gyògyszerellenes vagyok,ìgy gyogyszert sem szedek.

Sajnos családom,anyám nemigazán áll mellettem,bánt...ezert nem erzem magam teljesen gyogyultnak.

De szìvbol merem állitani,ha nem hùznának vissza,bántanának nem lenne semmi bajom.

Sejtem,hogy èdesapád,emiatt nem összeszedett a betegsèg miatt...

Nekem az ido segitett es a sok pihenes.

Nehez helyzetben vagy,sajnalom.

Amugy nagyon utana kell olvasni ennek,ìrja!hogy gyògyìthatò.

2019. jan. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!