Anyukám skizofrén lenne?
Vannak furcsa igen megnyilvánulásai.. Pl: van egy fiú aki elég régóta udvarolgat nekem. Egyszer elenged vele, egyszer nem. Mondta az elején nem bánja ha elmegyek vele sétálni stb. Van, hogy megbeszéljük előre a találkozást, szólok anyukámnak és azt mondja oké elmehetek, de itt jön az, hogy a találkozás előtt 1 órával elkezd velem kiabálni. Nem mehetek, lejáratom magam, még csak 16 éves vagyok, ráérek ezzel. Ilyenkor elég kellemetlenül érzem magam, mikor mondanom kell a fiúnak, hogy anyukám nem enged el.
Másik példa erre az, hogy nagyon szereti a virágokat és elkezdte elajándékozgatni. Kérdeztem tőle hogy miért és azt mondta hogy elege van belőlük. Most valamelyik nap elment vásárolni és vett vagy 2 ládával és itt ültetgette őket nagy boldogan.
A skizofréniának ehhez semmi köze.
Igazából nem akar elengedni, csak mondja, és valószínűleg abban reménykedik, hogy valamiért elmarad majd a randi.
A virágos esetre: te még soha nem jártál úgy, hogy meggondoltad magad? :)
"Másik példa erre az, hogy nagyon szereti a virágokat és elkezdte elajándékozgatni. Kérdeztem tőle hogy miért és azt mondta hogy elege van belőlük. Most valamelyik nap elment vásárolni és vett vagy 2 ládával és itt ültetgette őket nagy boldogan."
Ha valaki megunja valamely dolgait, s eladja, majd vesz helyette újakat, akkor az neked elmebeteg? :)
Érdekesek a következtetéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!