Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit kell tenni ahhoz...

Szülők, mit kell tenni ahhoz egy gyereknek, hogy végleg kitagadjátok?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Férjem nagyszülei kitagadták a lányukat, (férjem édesanyját), amikor az egy új partnert választott magának, és a gyerekeit elhagyta, mondván, útban lennének, neki nem kellenek. (13 és 15 évesek voltak)

Több mint 20 év telt el azóta, a nagypapa már meghalt, a nagymama még él, azóta sem állt szóba a lányával, azt mondja, van olyan dolog, amit csak isten bocsáthat meg, ember nem.

2019. jan. 26. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
7%

Ha az azonos neméhez vonzódna fiú létére. Azt a szégyent nem tudnám elviselni mások, a falu előtt. Vagy megtenne mindent, hogy ez változzon, vagy tőlem nem kapna semmit. Mehetne isten hírével!

Lehet lepontozni!

2019. jan. 29. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az azonos neméhez vonzódna fiú létére. Azt a szégyent nem tudnám elviselni mások, a falu előtt. Vagy megtenne mindent, hogy ez változzon, vagy tőlem nem kapna semmit. Mehetne isten hírével!"

Ezt most nem igazán értem, szóval ha lány, akkor vonzódhat azonos neműhöz, de ha fiú, akkor nem?

Amúgy azt, hogy kihez vonzódsz, nem lehet megváltoztatni, hiába tesz meg mindent az ember. Ahogy pl. az ízlésedet sem tudod erőszakkal megváltoztatni. Képzeld magad elé azt a kaját, amit a legjobban utálsz, és képzeld el, hogy anyád/apád/akárkicsodád azt mondja neked, hogy vagy megszereted (tehát nem csak hogy magadba erőlteted úgy is, hogy nem ízlik, hanem konkrétan kötelező szeretned), vagy kitagad otthonról. Kíváncsi vagyok, meg tudnád-e csinálni. Bebeszélni be lehet magadnak, hazudhatod azt, hogy szereted, de attól még ugyanúgy utálnád.

A szomszédok meg lehet, hogy épp amiatt pletykálkodnának rólad, hogy olyasmiért tagadod ki a saját gyereked, amiről egyrészt nem tehet, másrészt nem árt vele senkinek.

2019. jan. 29. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
13%

Nem akarásnak nyögés a vége.

Igen, rengeteg dologra rászoktattam magam, volt amit szülők erőltettek, volt amit magamtól. Olyan dolgok váltak szokássá, amit nem akartam, utáltam, de kellett.

Ez a melegség ez betegség, nem szabad annyiban hagyni. Minden szülő arról álmodik, lesz utódja, nem arról, hogy két férfi nyalja-falja egymást, hogy másba ne is gondoljak bele...

De én azt mondom, ő döntése, de a háztól mennie kellene, többet látni sem szeretném, a kezemet levenném róla.

Nem, majd biztos engedném, hogy hapsikat hozzon haza, aztan fent a szobajaban kufircoljanak. Na még az kellene!

2019. jan. 29. 20:49
 15/15 anonim válasza:
Terrorizmus támogatása miatt azonnal kitagadnám.
2020. júl. 20. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!