Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik így velem az...

Miért viselkedik így velem az anyukám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a szüleim elváltak( elég rosszul érintett a téma de szerintem sokmindenkit aki átéli) Ezzel eléggé nehezen de a mai napig próbálok megbírkózni mert ez már majdnem egy fél éves történet. Szóval az a baj, hogy amióta szétmentek, én anyukámmal élek de nem jövünk ki annyira jól mint amennyire vártam. Anyukám konkrétan nem foglalkozik velem és az öcsémmel. Van olyan, hogy egy hétig nem főz semmit, nem eszünk meleg ételt rendesen. Nem mossa a ruháinkat sem, tehát van olyan néha hogy egy felső és egy nadrag marad a szekrényemben ha megvárom hogy ő mosson, ez nem gyakran következik be mert elég nagy vagyok már ahhoz hogy bepakoljam a mosógépet aztán ha kimosott kiteregessek. Tudni kell anyukámról, hogy ő már túl van apán (nem én gondolom hanem mondja) de ezzel meg úgy nem is lenne probléma hogy ennyire elengedte magát. Sajnos az is baj hogy szeretetet sem kapunk tőle. Az öcsémmel nem ül le tanulni(most kezdte a sulit) este inkább telefonálgat az ilyen palikkal akiket összeszed. Régen mindent megbeszéltünk egymás támaszai voltunk ez teljesen elmúlt. Én sem vagyok minta gyerek sokkal többet segíthetnék neki lehetnék nyugodtabb és érettebb gondolkodású is. Mikor megpróbáltam megbeszélni vele a fejemhez vágta hogy én nem értem meg őt. (Kikezdett egy családapával) Megkértem arra is hogy ne hozzon fel senkit a lakásunkba. Azt mondta hogy rendben megígéri és utána mégis itt volt egy csávó. 16 éves vagyok egyébként de meg mindig úgy érzem az anyukamnak az lenne a dolga hogy törődjön velem. Örülök hogy jól érzi magát és ismerkedik de szerintem túl messzire megy.

2019. jan. 26. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Anyud sajnos egy Ribi, már bocsánat, aki nem törődik a gyerekeivel. Ki kellene helyezni titeket ebből a helyzetből. Sajnálom.
2019. jan. 26. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is elváltam,de a gyerekem nyakára nem viszek mozaik apákat alkalmit se,.. Nagyon hiányos lehet anyukád ami most tör felszinre,ezért kell időbe elválni..

36N

2019. jan. 26. 22:54
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
Én is szét mentem a gyerek apjával!! Én úgy ismerkedtem hogy meg mondtam hogy minden második hétvégén érek rá mert van gyerekem és ő az első. Voltak pasik akiktől meg kaptam hogy így ne akarjak ismerkedni, de voltak akik azt mondták hogy becsülendő hogy a gyerekem az első és nem teszem félre amíg randizok!! Nem sok pasival randiztam. Volt olyan aki meg akarta ismerni is de én nem mentem bele. Egy férfit mutattam be neki aki a jelenlegi férjem akivel 2 éve együtt vagyunk.. Most is a gyerekem a legfontosabb és senkiert semmiért nem hanyagolnám el.. Saját bőrőmön tapasztaltam amit a kérdező. Csak anyám még ivott is es én láttam el a 10 hónapos kistesóm én 8 voltam. Volt hogy anyám 2 napig sem jött haza.. Ez azután volt hogy apukám meg halt.. Már kisgyereként tudtam hogy nem leszek ilyen anya..
2019. jan. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!