A szüleim és a testvérem nem hagynak élni. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemi hallgató vagyok. Kollégiumban élek és az egyik szobatársam a nővérem, aki csak egy évvel idősebb, mint én. Már lassan 8 hónapja van valakim, (28 éves) akivel próbálunk mindent megtenni azért, hogy működjön közöttünk, de a szüleim utálják és szinte lehetetlenné teszik ezt az egeszet. Nyilván nem a legjobban kezdtük a kapcsolatot de minden e helyére allt. Màr meg is ütöttek miatta, a nővérem pedig folyamatosan “árulkodik”, hogy merre megyek, mit csinalok, mikor telefonálok vele és utána nyilván kapom megint a kiosztást és a fenyegetéseket... nem tudom mit tegyek... kérlek adjatok tanácsot mit tehetnek ebben az esetben!!2019. jan. 24. 20:15
11/20 anonim válasza:
Megütöttek, mert barátod van? Egyrészt kicsoda? A szüleid? Másrészt meg ne hagyd magad. Felnőtt vagy. Nem vagy köteles ezt eltűrni.
12/20 anonim válasza:
Világosítsd fel a nővéred, hogy elvileg testvérek vagytok akik szülőkkel szemben egymást kéne támogatni.. és majd egyszer ha ő lesz rossz / szoros helyzetben te is csak hátat fogsz fordítani, rosszabb esetben belerúgsz ha így folytatja... Ez nem normális.
13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ! Én is teljesen így gondolom, ezért gondoltam, hogy inkább megkérdezem a kívül állókat. Egyszerűen nem tudják megérteni, hogy nekem is kell a magánélet... A barátom lakásának az ajtaján dörömbölnek, ha elmegyünk valahova, folyamatosan fenyegetnek és tényleg már nem tudom, hogy hogyan kerülhetek ki ebből a körből. Amikor megmondtam, hogy többé nem megyek haza, akkor is csak a fenyegetést kaptam, hogy eljönnek értem és megkapom a pofon másik felét... mintha az erőszak bármit megoldana... a nővéremnek szinte a tanuláson kívül nincs élete, azért foglalkozik az enyémmel, vagy csak szimplán alám akar tenni, nem tudom már miként felfogni...
2019. jan. 26. 21:20
14/20 A kérdező kommentje:
Egyébként a megértetésről annyit, hogy nem lehet velük beszélni. Mert ha mondjuk anyának mondom, hogy üljünk le az lesz a vége, hogy kb két perc elteltével ordítozás van, hívja oda apát, persze nővérem is beszáll. És így konkrétan hárman vannak ellenem... elég feszült helyzet az úgy... a barátomat pedig megismerni sem szeretnék... Pedig tényleg egy teljesen normális fiú, dolgozik és mindig azon van, hogy én boldog legyek és mindent próbál megadni, ami ebből a helyzetből kihozható...
2019. jan. 26. 21:24
15/20 anonim válasza:
Nő vagy csávó a kérdező, mert ha az utőbbi akkor megette a fene.
16/20 anonim válasza:
Egy 28 éves csávó már igazán vihetne albérletbe, MENTESÍTENI EGY SZARSÁGOKTÓL de tehetetlen lehetetlen valami lehet, ha te meg nő vagy.
17/20 anonim válasza:
Nő, vagy csávó a kérdező, mert ha az utóbbi, akkor megette a fene.
Egy 28 éves csávó már igazán vihetne albérletbe, MENTESÍTENI A SZARSÁGOKTÓL de tehetetlen lehetetlen valami lehet, ha te meg nő vagy, mert ezt a kis lényeges dolgot eddig kifelejtetted közölni.
A szüleim és a testvérem nem hagynak élni. Mit tehetek?
Cseréld le komolyabb felfogásúra azt a 28 évest.
(A közvetlen felső kettő reagálásom javítása)
18/20 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. De itt nem az Ő felfogásával van a baj... Ő már nagyon szívesen össze költözne, de képesek arra, hogy egész nap ott állnak az ajtóban, ameddig ki nem megyünk. Meg ilyenekkel fenyegetnek, hogy rendőrt hívnak... de igaziból ezen csak nevettem, mert a rendőrök is ezt tennék. Végülis 21 éves vagyok, oda megyek és azt csinalok amit szeretnék... csak ezt ők nem tudják felfogni
2019. jan. 28. 16:16
19/20 anonim válasza:
Egyszer hívjátok rájuk a rendőrt, mikor zaklatnak benneteket!
20/20 anonim válasza:
Tudom hogy már másfèl ève, de mi lett a vège? Sikerült vègre megszabadulnod tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!