Hogy lehet így az apja a lányomnak?
17éves vagyok van egy 3honapos lányom az apja 19 éves.
Nevelöszülönél lakom a lányom mall mivel minket 2017_04_22dikén elszakította anyukától a kislányom apukájával tartom a kapcsolatot az anyukának is na de mindegy az lenne a kérdésem a lányom az én nevemen van szeretnénk az apjával hogy az ő nevin legyen DE az önkormányzat kéri a kis lány és az én adataimat sőtt még mekem is ott kell lenni aláírni igen ám de engem a gyám nem enged el csak szombat vasárnap valaki tudja ienkor mitt lehet csinálni fénymásolat van az adatainkrol azt ide adják de azt is el fogadják??
😪😪😫😫😫😫😫😫
Kérd meg a gyerek apját, hogy vegyen el feleségül. Abban a pillanatban nagykorúvá válsz. Ráadásul még plusz kimenőt sem kell kérned, mivel szombaton házasodnak a legtöbben. Szereztek 2 tanút, aztán ennyi.
De miaz már hogy csak hétvégente mehetsz el otthonról? Ha a baba beteg, ki viszi orvoshoz? Vagy csak sétálni minden nap?
Át lett írva a kérdés, eredetileg "az apja" előtt ott volt a Kevin.
A kérdésre vâlaszolva, szerintem várd meg amíg 18 leszel.
Jesszus az a kevin jobban összezavart volna mindent 😂😂😂😂😂
De ez se olyan amit meg lehet fejteni
Ezt sztem valami ősi magyar írás lehet
Tudod ha inteztetek volna a papirokat idoben akkor az apuka neven lenne a gyerek, azt a papirt a korhazba csak oda kellett volna adni (apasagi nyilatkozat) es kesz. Most meg szaladgalhattok utana.
Amugy tanulj meg helyesen irni mert qrvara alig lehet kivenni az irasod lenyeget.
Összefoglaló
A kiscsaj (valószinűleg roma) rossz családi körülmények miatt ki lett emelve a családból és nevelőhöz került. Útközben felcsinálta egy hasonló sorsú gyerek, akinek se kutyája, se macskája. Mivel nem voltak hivatalosan együtt, a fiú is hol jelen volt a lány életében hol nem,- a nagy zűrzavarban meg lett a kislány, de az apa nem. Aztán valahogy kibogozták, megbeszélték..na de! Az átiratást hétköznap lehet elintézni, viszont a 17 éves anyuka csak hétvégén kap kimenőt, igy nem tud hova fordulni. Ez itt a kérdés. Hogyan tovább??
Én sajnálom azt a gyereket, milyen élete lesz melletted? Valószinűleg gyermekotthonban fog nevelkedni..gratulálok. Minek szül az ilyen, de komolyan??? Amúgy meg..a nevelőszülők nélkül nem fogsz tudni intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!