Hogy lehet így az apja a lányomnak?
17éves vagyok van egy 3honapos lányom az apja 19 éves.
Nevelöszülönél lakom a lányom mall mivel minket 2017_04_22dikén elszakította anyukától a kislányom apukájával tartom a kapcsolatot az anyukának is na de mindegy az lenne a kérdésem a lányom az én nevemen van szeretnénk az apjával hogy az ő nevin legyen DE az önkormányzat kéri a kis lány és az én adataimat sőtt még mekem is ott kell lenni aláírni igen ám de engem a gyám nem enged el csak szombat vasárnap valaki tudja ienkor mitt lehet csinálni fénymásolat van az adatainkrol azt ide adják de azt is el fogadják??
😪😪😫😫😫😫😫😫
Kellett ez így estére még. :DDD
Szóval, szerintem:
-A Kérdezőnek van egy gyereke, az 3 hónapos, az apa 19 éves.
-2017.04.22-én a kérdezőt, és a testvéreit (a "minket" szóból következtetve) kivették az otthoni környezetből, és most nevelőszülőknél vannak
-A gyerek apjával, meg a lány a saját anyjával is tartja a kapcsolatot
-A gyerek nincs az apja nevén, ezért most a kérdező fél, hogy "nem lesz apja" a kölyöknek.
Mit nem ertettetek? A kerdezo meg kiskoru. De őt elszakitotta a sajat edesanyjatol (anyukatol), igy neveloszuoknel van a kislanyaval (3 honapos babajaval) egyutt. Apuka nyilvan nem ugyanott van, vele tartja a kapcsolatot.
A gyamja, azaz a neveloszulei ot nem engedik el otthonrol csak hetvegen, ezert nem tud elmenni az apukaval az onkormanyzathoz ugyet intezni. Oda ugyanis o ugy tudja neki is szemelyesen meg kell jelennie es alairnia a hivatalos papirokat.
Lenyege a kerdesnek: Ha apuka a nevere akarja venni a kislanyat (azaz vallalni akarja az apasagot), akkor azt hogyan kell/lehet intezni abban az esetben, ha a gyermek edesanyja még kisoru es raadasul kizarolag hetvegente engedik el barhova a neveloszulei(gyamjai)? Azt nem tudjuk, hogy tegnap vagy 11 honappal ezelott volt a 17. szulinapja, igy azt se mennyi idot kell varnia.
Kedves kerdezo a legjobb az lenne, ha megkerned az apukát, hogy o deritsen ki pontosan mindent. Ha neked el kell menni szemelyesen, akkor a gyamodat neked kell meggyozni arrol, hogy teged elengedjen oda vagy elkiserjen es egyutt elmentek. Ha nem fog elengedni vagy elkiserni, akkor sajnos ki kell varnod a 18. szulinapod, hogy elmehess nelkule is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!