Mit csináljak ha a szüleim nagyon régimódiak, konzervatívak? 19f
Ennek semmi köze a konzervativizmushoz. Én is jobboldali konzervatív vagyok, 42 éves. Úgy éltem le a tizenéves korom, mint te, csak nem Xbox-szal, hanem Commodore 64-essel és PC-vel. Az én szüleim is állandóan őrjöngtek mindenen, meg gyerekkoromban is folyton javítóintézettel fenyegettek, mert nem az a mosolygós robot lettem, aminek ők elképzeltek, hanem pl. személyiséget merészeltem kifejleszteni. Soha nem ittam vagy dohányoztam, nem jártam iskola mellé, de nekik soha semmi nem volt elég jó, állandóan állt otthon a bál, mindig tomboltak valamiért. Ma már tudom, hogy a saját kicsinyességük és önértékelési problémáik miatt.
Amit te itt leírtál, nem konzervativizmus, hanem begyöpösödöttség. Az ilyen embereknek a szar sem elég keserű. Ha elköltözöl, az a legjobb megoldás. A kapcsolatot nincs miért megszakítani velük, végül is nem rossz emberek, csak hülyék az élethez, és az életkort összetévesztik a tapasztaltsággal.
Kérdező (és #8) ez nem korfüggő... x esetet ismerek, amikor a nagyszülők sokkal normálisabban állnak a világ dolgaihoz, mint a szülők... egyszerűen van, akinek zárt a gondolkodása 30 évesen is és képtelen új gondolatok befogadására, és van, aki a világra nyitottan gondolkodik 90 évesen is.
Azon túl nem sokat tudsz tenni, mint hogy elfogadod olyannak őket, amilyenek... mert minél inkább ki akarod robbantani őket a saját gondolatköreikből, annál inkább vissza fognak húzódni, mert ebben találják meg a biztonságérzetüket.
Te azt hiszed, ezzel leszel menő, hogy órákig xboxozol, bulizol és cigizel? Mekkora lúzer vagy😂
Ez életcél? Ne ezekkel akarj menőzni, kitünni, tűnj ki sporttal, tegyél valami olyat, ami mögött teljesítmény van, amiért fel lehet rád nézni.
Az nem korüggő, hogy nem díjazzák a cigit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!